Автор
Кристина Кирова

Хари пише книга, която ще преобърне живота на всички в кралското семейство

Отдавна е известно, че принц Хари е в процес на писане на книга за живота му в кралското семейство и след "Мегзит". Изглежда, че херцогът на Съсекс е приключил с творческата част и вече е планирано кога точно ще излезе книгата му. А датата е повече от символична.

Очаква се мемоарите да излязат от печат в САЩ до края на годината, като се очаква те да бъдат представени по коледните празници. Самият Хари споделя, че книгата е много лична и сърдечна изповед, а мнозина са разтревожени, че тя ще предизвика нов взрив в кралското семейство.

Вече знаем, че преобладаващият сюжет в мемоарите е свързан с покойната майка на Хари - принцеса Даяна, която си отиде без време в катастрофа. Принцът се е отдал изцяло на това какво се е случило с нея в последните часове от живота ѝ. Той бил изключително фокусиран върху разследването и дори негови подчинени са издирвали информация за фаталната автомобилна катастрофа.

Следващата застъпена тема е мъката, която Хари изпитва след нощта на инцидента и която винаги ще изпитва от липсата на майка си. Известно е, че дълги години принцът се бореше тъгата чрез алкохол и наркотични вещества, но след като среща настоящата си съпруга Меган Маркъл, тя успява да го върне "в правия път". Издателите на книгата предварително заявяват, че този път Хари няма да бъде критичен към Елизабет Втора, а също така и че тя била единственият член от фамилията, на когото той споделил за намерението си да напише книга.

Четете още: Анджелина Джоли за жените в Афганистан: Има надежда!