Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Хармония за Близнаците, чувствен ден за Везните

Този ден е добър и позитивен, но с пасивна енергия. Животът върви в своя нормален ритъм, спокоен като водния поток. Стремете се да запазите спокойствието и хармонията в душата си.

Овен – Денят ще се характеризира с бързи промени в настроението, но се старайте да не се поддавате на негативни емоции. Бъдете по-внимателни към здравето си, избягвайте да сте на места с много хора и да не злоупотребявате с алкохола.

Телец – Погрижете се за нервите си днес. Потенциалните конфликти с членове на семейството могат да ви накарат да се почувствате по-зле. С финансите трябва да сте по-сдържани и да не купувате излишни неща.

Близнаци – Бъдете по-смели при вземане на решения. Вероятно ще се почувствате разочаровани. Нещо, което си мислехте, че ще се получи, няма да ви се получи по план. Ще намерите хармонията, но не и такава, която идва лесно.

Рак – Днес вероятно ще се намери кой да ви поизнерви малко, но не се очакват сериозни проблеми. Работата и домакинските задължения ще ви отнемат повече време. Бъдете особено внимателни при работа с пробивни и режещи инструменти.

Лъв – Благоприятен ден за поставяне на нещата в ред у дома, ремонт и подобряване на дома. Конструктивно общувайте с членовете на семейството си и се опитайте да разберете по-добре техните нужди и да откликнете на техните желания.

Дева –Трудностите ви са свързани със семейството ви. Близките ви ще се нуждаят от вашето внимание и грижи, но не забравяйте и себе си. Намерете време да се отпуснете, да се занимавате с нещо, което ви доставя удоволствие.

Везни – Изпитвате нужда да усетите нещо вълнуващо, което да освежи чувствените ви възприятия. Излезте на разходка, срещнете се с приятели или се занимавайте с нещо увлекателно. Използвайте въображението си.

Скорпион –
Забравете днес за проблемите, потопете се в атмосферата на домашното спокойствие. Опитайте се да си възвърнете вътрешното равновесие. Постарайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви.

Стрелец – Гледайте да не се претоварвате с много домашна работа. По-добре е да се занимавате с вашите лични дела. Старайте се да избягвате да влизате в конфликти с близките си. Почивката в този ден е особено необходима.

Козирог – В семейството ви цари идилия, благоприятно време за съвместна почивка и забавление. Измислете си общи занимания, начини как да прекарате заедно този ден. Можете да поканите приятели или да ги посетите сами.

Водолей – За известно време трябва да забравите за всички грижи. Седмицата ви не беше лесна, но сега трябва да съберете сили преди новия етап в живота. Вероятно скоро ще се случат големи промени в личния ви живот - бъдете готови за тях.

Риби – Възможно е да възникнат противоречия между това, което искате вие и това, което другите очакват от вас. Трябва да се намери разумен компромис, от който всички да останат доволни. Още в средата на деня ще почувствате нужда от почивка.

Четете още:

Внимание: Първият ретрограден Меркурий за годината ще ви промени до неузнаваемост