Автор
Ева Григорова

Хирург разкри какви са корекциите на звездите, които те държат в тайна

Пластичен хирург от Бевърли Хилс направи сензационни разкрития за процедурите, на които са се подлагали звездите. По темата се изказва Чарлз С. Лий, който въпреки че не е оперирал знаменитостите, които изобличава, е запознат с всички техники, които променят лицето на човек.

Кайли Дженър преди 7 години

Първата звезда, за която разкрива подробности лекарят, е Кайли Дженър. Според него тя не просто е уголемила устните си, а е оформила и брадичката, стеснила е носа си с ринопластика и е пипнала и слепоочията. Освен това красивата брюнетка е направила процедура по отстраняване на мазнина от бузите, което било много популярно сред звездите в последно време.

Кайли Дженър сега

„Хората смятат, че аз съм минала под ножа и изцяло съм преобразила лицето си. Но това не е истина“, каза през 2019 г. Кайли Дженър, която до ден днешен отрича да има интервенции.

Докторът анализира и променения вид на 25-годишната Бела Хадид.

„Мисля, че има операция на носа, повдигане на клепачите, липосукция на врата, както и поставяне на филъри в челото и бузите“, казва специалистът. И наистина Бела Хадид е неузнаваема и не прилича на себе си.

До естетически интервенции е прибягвала и Ариана Гранде.

Aриана Гранде преди

Докторът твърди, че тя се е подлагала на многобройни процедури, като повдигане на вежди и клепачи, ринопластика и оформяне на брадичка.

Ариана Гранде сега

Разбира се, сред изобличените звезди няма как да не споменем и Деми Мур. Там външната намеса е повече от очевидна. Актрисата има фейслифт, и не само. Тя е признавалa, че корекциите не са само по лицето ѝ.

Освен изброените по-горе звезди със сходни интервенции са Кендал Дженър, Клои Кардашиян и други.

View post on Instagram