Колкото и да не ни се вярва, днес Холи Бери навършва 56 г. Възрастта ѝ обаче си личи само и единствено по личната ѝ карта, защото тя знае колко е важно човек да се грижи за себе си, а и не е изключено да е наследила добър ген. Не крие, че още преди да навърши 20 г. заболява от диабет, което я подтиква да се храни правилно и да се грижи добре за здравето си.

Всички знаем какво перфектно тяло има тя. Освен това, не можем да не забележим и спокойствието, което е изписано на лицето ѝ. А как го прави? От известно време насам красавицата има профил в Инстаграм, където споделя свои лични снимки и какви са тайните, с които поддържа външния си вид.

Холи е запалена по йогата

Актрисата неведнъж е споменавала, че за нея духовното здраве не е по-малко важно от физическото. Тя отделя време не само за тренировки, които включват тичане и вдигане на тежести, но и за йога. За нея е важно да бъде гъвкава и да прави упражнения за дишане. Холи е отдадена на медитацията и признава, че не минава и ден без нея. Само по този начин тя се чувства спокойна и пречистена.

View post on Instagram
 


Обича и кикбокса

Холи понякога също страда от липса на мотивация, но признава, че тренировките са ѝ забавни. Често тя предпочита да ги практикува с приятел.

View post on Instagram
 


Консумира костен бульон

Според Холи това е тайната на младежкия ѝ вид. Подчертава, че костите трябва да врят най-малко 8 часа преди консумация. Признава, че от време на време се изкушава с чипс. За нея най-важното е да се чувства добре в тялото си.

Четете още: Учените са категорични: Мъжете отслабват по-лесно от жените!

Холи Бери е категорична, че това, което най-много ѝ помага да изглежда добре, са книгите и времето, прекарано с двете ѝ деца.

View post on Instagram