Автор
Woman.bg

Холи Бери пие специален бульон, за да изглежда като на 25

За актрисата Холи Бери времето сякаш е спряло. Холивудската звезда изглежда зашеметяващо. За да поддържа младежката си визия, очарователната актриса спазва пет прости правила.

1. Пийте костен бульон
Тайната на Холи Бери да изглежда като 25-годишна се крие в консумацията на костен бульон. Той е много полезен за здравето. Желатинът в костния бульон създава фина мембрана върху лигавицата на стомашно-чревния тракт. Помага при гастрит, колит, язва и рефлукс. Напитката е много добър приятел на ставите и на костите ни, задължителна е за страдащите от остеопороза. Освен това заздравява кожата и придава блясък на косата ни.

2. Кардио упражнения
Актрисата спортува редовно и не пропуска кардио упражненията. Кардиото ни помога да се чувстваме наистина добре в кожата си - живи и енергични. Това е най-бързият път към красиво и хармонично тяло, защото кардиото наистина изгаря калории. „Кожата на лицето и тялото ми изглежда свежа и здрава благодарение на кардио упражненията. Когато тренирам, се чувствам жива и енергична“, откровена е актрисата.

View post on Instagram
 

3. Без алкохол и пушене
Цигарите и алкохолът състаряват кожата ни. „Мисля, че визията на жената е свързана с начина ѝ на живот. Никога не съм пушила. Както и не посягам към алкохола и наркотиците. С годините те остават отпечатък върху кожата ви“, споделя звездата.

View post on Instagram
 



4 Ежедневна грижа за кожата

Актрисата разкри пред InStyle, че всекидневно използва козметика, която се грижи за сияйния вид на кожата ѝ. „За мен е важна хидратацията и ексфолирането на кожата на лицето. Използвам почистващо средство, тонер, овлажнител, след това околоочен крем. Като майка нямам много време, така че обикновено просто почиствам и овлажнявам лицето си два пъти на ден и винаги нося в чантата си слънцезащитен крем“, разкрива звездата.

5 Маски за лице
Холи Бери хидратира кожата на лицето си с успокояващи маски, които облекчават сухата и чувствителна кожа и мигновено я освежават.

View post on Instagram