Автор
Woman.bg

Хванаха Марая Кери в мръсна изневяра (видео)

Цветният личен живот на Марая Кери, пренаситен от пикантни случки, винаги е представлявал интерес за медиите и има защо. Може да побере любовните си забежки в енциклопедия и никога не си позволява да остане сама. Вчера в таблоида Daily Mail изтекоха горещи кадри, които доказват, че тя съвсем не е била мечтаната половинка за вече бившия си годеник – милиардера Джеймс Пакър.

Видеото, за което не е известно как е попаднало в ръцете на медиите, е заснето през март 2016 г. в Копенхаген. Това е повече от половин година преди Марая и Джеймс да се разделят. Тогава певицата е била в Дания заради концерт, а мъжът, в чийто скут похотливо върти дупе, е един от танцьорите, с които работи. Името му е Брайън Танака и в момента двамата имат официална връзка. Разликата помежду им е цели 13 години, но очевидно това съвсем не им пречи да бъдат щастливи. Кадрите, които виждате, са заснети само два месеца, след като Марая получава предложение за брак от Джеймс Пакър, придружено от диамантен годежен пръстен за 10 млн. долара. Връзката им приключва през октомври 2016 г.

В момента певицата и Брайън са на европейско турне и продължават да се носят заедно на крилете на любовта.

Говорителят на Марая съобщава, че все още не се знае откъде са изтекли снимките и видеото, които я изобличават в изневяра, и уверява, че тя не е почитател на полигамията.



Анонимен източник, близък на певицата, издава, че искрите между нея и Брайън били повече от очевидни. За всички е било ясно, че помежду им има нещо много повече от приятелство.

Марая е ангажирала персонала си да ѝ прави лични снимки по бански и бельо, които тя да изпраща на Брайън, когато не са заедно. Някои от тях дори са заснети по време на почивки, на които е била с Джеймс.



Певицата и танцьорът определено са имали рисковано начало на връзка, но очевидно искрите помежду им са прераснали в нещо повече от тайни горещи нощи.

Четете още: Хари е изневерил на Меган?