Автор
Woman.bg

Има ли вражда между Меган и Кейт? Принц Уилям отговаря

За вражда между Меган и Кейт се говори упорито от няколко месеца насам. До този момент никой от кралското семейство не е потвърдил дали това е вярно, но ето, че принц Уилям подхвърли нещо интересно.

Става дума за първото съвместно интервю на принцовете и техните съпруги. Действието се развива през февруари 2018-а, няколко месеца преди Меган официално да стане част от кралската фамилия. Тогава великолепната четворка трябваше да отговори на въпроса дали между тях винаги има разбирателство и получават ли се недоразумения понякога. Уилям отговори пръв: „О, да, има неразбирателство от време на време“, а брат му Хари добави: „Това са здравословни разногласия.“



Принцовете побързаха да обяснят, че винаги може да възникне спор между тях, но те се разбират много бързо и забравят за случилото се. Ето какво още каза принц Уилям:

„Мисля, че е много хубаво това, че ние сме четири различни личности и защитаваме позициите си. Имаме различни мнения, които действат прекрасно вкупом. Разбира се, че да бъдеш в голямо семейство, си има и своите трудности и предизвикателства, но ние ще бъдем заедно до края на живота си.“



Може би този отговор на принц Уилям не изяснява съвсем дали между двете кралски снахи наистина има противоречия, но със сигурност потвърждава, че четиримата ще направят всичко възможно да бъдат единни.

Четете още: Нина Добрев с нова любов?