Автор
Ева Григорова

Инцидент: Едната гърда на жената-балон експлодира

Инцидент споходи жената-балон Мария Магдалена, известна още като Мари Себастиан. След многобройните пластични операции, тя експлодира и едната ѝ гърда стана по-малка от другата.
Въпреки това, Мария Магдалена обеща да си върне размера на бомбите.

Каква е историята ѝ? На 21 блогърката решава, че трябва да си коригира устните. В последствие Мария посяга и на тялото си, а манипулациите се превръщат в нещо като мания. Тя става зависима от тях и постепенно се сдобива с огромни задни части, тясна талия и най-големите гръдни импланти в САЩ.



В разгара на всички манипулации Магдалена заприлича все повече на надуваема кукла, а феновете започват да се опасяват да не се пръсне. Случва се точно това!

В социалните мрежи дъщерята на свещеника публикува покъртителна снимка, на която аха да се разплаче. На нея се вижда деформирания ѝ бюст. Последва „успокоение“, че скоро ще си върне бомбите в предишния им вид. Под снимката нейните последователи я призовават да „пръсне“ и другата си гърда, защото изглежда много по-естетично с този размер.



Не липсват и критики:

„Не слагайте импланти“, „С вашия бюст изглеждате много по-добре, отколкото с изкуствен“, „Не очаквах да видя Мария Магдалена в този вид“, „Защо ти е всичко това? Без импланти и филъри си много по-красива“, „Помисли си и не пъхай нищо в гърдите си“, „Спри да се обезобразяваш“, призовават интернет потребители.

„Да, момчета, сега гърдите ми изглеждат така. За мен е необичайно да виждам естествените си размери“, отговаря жената-балон, явно пренебрегвайки жените, които я критикуват заради външността ѝ.



Четете още: Емили Тротинетката вече е Емили Джоузефин Милс и обвини родителите си