Ирена Милянкова се раздели с втория си съпруг Никола Чолаков, пишат родните медии.

Според писанията причината за края на отношенията им е разстоянието помежду им. Припомняме ви, че преди месеци Чолаков се премести в Гърция, а Милянкова остана в България.

Никола замина за южната ни съседка заради бизнеса си с недвижими имоти, като идеята бе да остане там само за летните месеци, а бившата актриса и манекенка да го посещава заедно с децата. Но животът в различни държави явно не се отразил добре на отношенията им, защото сега се появяват твърдения, че Ирена и възлюбеният ѝ вече не са заедно. Появиха се слухове, че Чолаков е бил неверен, но към момента те не са потвърдени официално от никого от двамата.

Никола и Ирена на няколко пъти се разделяха през четиригодишната си връзка, но успяваха да намерят път един към друг. Дали и сега отново ще се съберат, ще покаже само времето.

Интересна подробност е, че според родни медии упора на Ирена Милянкова след раздялата с Никола е Жени Калканджиева. Двете дами се познават от годините, когато многодетната майка дефилираше по родните подиуми. За известен период от време са преустановили контактите си, но сега отново са се сближили, пишат вестниците.

Освен със срещи с приятелката си решената да не пада в капана на депресията Ирена решава да запълни времето и мислите си с нещо, което не е правила никога досега. Преди време преборила депресията като от модел станала брокер на недвижими имоти. Сега пък е нахъсана да се превърне в учителка. За целта красавицата записала педагогическа специалност в Софийския университет "Св. Кл. Охридски". Така покрай учението и грижите за всичките си деца е прекалено заета, за да мисли за края на брака си.

Припомняме ви, че Ирина Милянкова се събра с Никола Чолаков след като се раздели с Росен Чолов, обвинен за ръководител на престъпна група за трафик на жени. След края на първия си брак Ирена реши да се сбогува с модата и актьорската си професия и се насочи се към бизнеса с недвижими имоти. Така покрай работата пламна и любовта ѝ Никола Чолаков.

View post on Instagram