Ирония на съдбата или палава карма: Благо Гоергиев се ожени навръх рождения ден на Есмер и новия на Златка

Понякога животът се стича по наистина любопитен начин, а от тази тенденция изключение не прави и Благо Джизъса, чиито личен живот е обект на стотици коментари.

Оказа се, че той е сключил брак с новата си изгора Полина в деня, в който бившата му съпруга Есмер навършва 30 години. Дали бившият футболист е знаел за съвпадението, можем само да гадаем, но интересните факти не спират до тук. Датата на сватбата на Джизъса съвпада и с рождения ден на новия любим на Златка Райкова - Карен Хачатрян. Не е за вярване, нали?

View post on Instagram
 

Есмер Омерова отпразнува юбилея си заедно с новия си мъж и сина си, който е дете на българина. Екзотичната красавица напоследък е луднала по работата с подсъзнанието и психологията и е започнала да се занимава с женски практики, медитация и изцеление на духа и тялото.



Златка Райкова пък прекара вечерта на сватбата на бившия си в столична дискотека, където врътна няколко гюбека в чест на Карен, който навърши 28 г.

По време на сватбената церемония на Джизъса бе извършен традиционен български ритуал, от който стана ясно, че бившият футболист ще бъде мъж под чехъл.

От фотосите става ясно, че Благо отчупва съвсем малко парче от питката, която остава в ръцете на новата му любима. Георгиев прие с усмивка знака на съдбата и се похвали със снимка в социалните мрежи.

Нови кадри от сватбеното тържество пък показват как Джизъса се гмурка под огромната рокля на Поли, за да достигне жартиера, с което разбира се се справя безпроблемно:

View post on Instagram