Автор
Woman.bg

Ирония на съдбата: Най-големият фен на Джей Ло стана нейно гадже

Понякога съдбата може да прояви отлично чувство за хумор и животът да се завърти по най-неочаквания начин. Както например се е случило с една от най-новите звездни двойки. През 2017 г. Джей Ло и спортистът Алекс Родригес започнаха романтична връзка, а днес вече живеят заедно и вероятно ще създадат и семейство в близко бъдеще. Но знаете ли, че двамата се познават от много по-рано? Или поне той нея.

Вчера Алекс сподели в социалните мрежи, че е бил заклет фен на настоящата си половинка повече от две десетилетия и е можел само да си мечтае, че един ден ще бъде най-близкият ѝ човек. Оказа се, че през далечната 2001 г. той получил автограф от нея. Уверете се сами:

View post on Instagram
 


Под снимката Родригес пише: „Преди почти 20 години една световна супер попзвезда подписа своя снимка за един млад бейзболист.“

Животът може да бъде крайно ироничен, нали? Като коментар към публикацията, Джей Ло поясни, че Алекс е открил тази снимка, докато е разчиствал старите си вещи. Кадърът е от фотосесия към втория албум на певицата.

Още от началото на 2017 г. бейзболистът и Дженифър са неразделни и с удоволствие демонстрират близостта си и пред медиите. Преди дни дивата сподели, че Алекс е мечтаната половинка за нея, която не спира да я подкрепя и я придружава на всеки нейн концерт.

Четете още: Константина Живова очаква второ дете