Автор
Woman.bg

Истинска история: С жена ми се влюбихме и станахме тройка

Има любовни истории, които вдъхновяват, има такива, които ви карат да се замислите, има и такива, които просто ви оставят в недоумение. Тази, която ще ви разкажем в следващите редове, е може би от третите.

Запознайте се с Мери и Лео. Те са заедно от цяла вечност или по-конкретно от 20 години. Любовта помежду им пламва още в гимназията и се женят веднага след завършването. С годините обичта им става все по-силна и не след дълго стават родители. Те имат две деца и животът им се развива отлично. През 2016 г. започват и общ бизнес, като отварят голям фитнес, неподозирайки че тази стъпка ще преобърне връзката им в неочаквана посока.

Един ден във фитнеса идва нов клиент – 29-годишната Кимбърли. Тя е самотна майка на 2 деца, но това не ѝ пречи да поддържа фигурата си и да създава нови социални контакти. С времето тя и Мери се сближават и стават добри приятелки. Започват да се срещат и да си споделят, съвсем скоро Кимбърли се запознава и с Лео.

View post on Instagram
 


Бързо и неусетно тримата откриват, че помежду им са се зародили чувства, които надминават приятелските. Приятните разговори прерастват в привличане и с времето разбират, че енергиите им се съчетават по един чудесен хармоничен начин.

И ето че между Лео и Мери се намира място за Кимбърли и тримата започват романтична връзка. 29-годишната дама дори се пренася да живее при Лео, Мери и децата им заедно със собствените си две деца. И така днес тройката живее под един покрив с общо четири деца.

Тримата влюбени споделят, че за тях полиаморията е начин да бъдеш открит и честен пред себе си. Те не се страхуват да покажат пред света, че техният съюз се откроява от приетите норми и дори се гордеят с това.

Лео, Мери и Ким не отричат, че понякога изпитват същите затруднения, каквито и всяка нормална двойка. И между тях от време на време се заражда ревност, но са категорични, че комуникацията е начинът да се справят с нея. Тройката е благодарна, че техните приятели и роднини приемат нетрадиционните им отношения и не осъждат начина, по който са избрали да живеят. Те обичат да показват любовта си и в Инстаграм, като се представят като „трима души, които са влюбени един в друг“.

View post on Instagram
 


Лео разкрива любопитната подробност, че до момента той и жените му не са срещали неодобрение в заобикалящия ги свят:

„Бих казал, че хората са по-скоро шокирани и любопитни, което е съвсем нормално. Задават ни тонове въпроси, което не е нещо неочаквано за нас. Напълно естествено е да следваш сърцето си и да бъдеш с този, който те прави щастлив. Имаме само един живот, трябва да го направим възможно най-хубав и уникален.“

А вие какво мислите за подобна връзка и бихте ли участвали в нещо подобно?

View post on Instagram
 


Четете още: Психопатка ли си, ако му ровиш в телефона