Автор
Woman.bg

Истинските лица на родните звезди! Вижте ги без грим

Гримът е неизменна част от живота на родните звезди. Повечето от тях треперят да не бъдат изловени без макиаж от папараците. Има и такива, които не се страхуват да покажат истинското си лице в социалните мрежи.

Ирина Флорин

Изпълнителката на „Цвят лилав“ често сюрпризира феновете си със снимки, на които е без грам грим. Няма как да не признаем, че Ирина Флорин изглежда перфектно за възрастта си.

Мария Илиева

Откакто стана майка, Мария Илиева все по-често може да бъде забелязана без грим. Колежката на Ирина Флорин е загърбила суетата и залага на естествена красота.

Николета Лозанова

Едва ли някой може да си представи Николета Лозанова без грим. Е, бившата плеймейтка зарадва почитателите си със снимка от почивката си на Малдивите. Половинката на Ники Михайлов изглежда секси дори и само със слънчев загар.

Преслава

В попфолк средите е немислимо да си покажеш носа навън, ако не си с няколко пласта грим. Преслава обаче не се притеснява и доста често залага на натуралното излъчване.

Лили Иванова

Ако се чудите коя е тази тийнейджърка, отговорът е един - примата на българската естрада. И без грим и сценичен тоалет Лили изглежда зашеметяващо.