Автор
Ева Григорова

Истинското лице на новата г-жа Бекъм, или Никола Пелц преди пластичните операции

През последните дни съпругата на Бруклин Бекъм - милионерската наследница Никола Пелц, не слиза от заглавията на голяма част от медиите.

Особено след слуховете, че двете с Вики Бекъм не могат да се понасят. Никола дори пусна доста противоречив пост, придружен с разплакани нейни снимки. В статуса към снимката Пелц разкрива, че не винаги може да устои на опитите на някои хора да я наранят, без да дава повече подробности за самоличността на тези хора.

View post on Instagram
 

“Понякога ми е трудно да покажа тъжните части от себе си. Това, че израснах със седем братя и сестри и двама много силни родители, ме направи наистина твърда, те ми наложиха това да не позволявам на хората да ме съсипват или да нараняват сърцето ми. Това ме накара да издигна стена, за да се защитя, особено в тази индустрия. Всички имаме дни, в които хората ни карат да се чувствате зле и е нормално да бъдем наранени от това. Просто реших да напиша нещо, защото никога не показвам тази страна от себе си тук. Обичам ви всички толкова много и наистина оценявам цялата ви подкрепа. Значи толкова много, когато вие сте мили на страницата ми, искам да знаете, че ви виждам, чувам ви и това означава много за мен.” - написа тя в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Разбира се веднага започнаха спекулации, че постът е насочен към караницата на Никола с нейната популярна свекърва Виктория Бекъм. Бившата Спайска все още не е коментирала случая, така че предстои да разберем дали предположенията са истина.

View post on Instagram
 


Междувременно стана ясно, че истинското лице на Никола Пелц е доста по-различно от сегашната ѝ визия. И въпреки че тя самата никога не е коментирала на какви процедури се е подлагала, от фотосите, които ще ви покажем, ясно личи че е прибягвала до услугите на пластични хирурзи.



Предполага се, че Никола си е сложила филъри за устни, направила си е ринопластика, както и повдигане на челото. Освен това Пелц вече не е собственик на тази V-образна, остра брадичка, която е притежавала преди, а на каква точно процедура се е подложила не е съвсем ясно, но специалистите подозират, че си е инжектирала специален филър за корекция на брадичката. Пластичните хирурзи предполагат, че Никола си е направила и допълнителна операция на клепачите.