Автор
Люблена Папазова

Ивана показа порасналата си дъщеря

Ивана показа порасналата си дъщеря в социалните мрежи, за да ѝ честити рождения ден. „Честит Рожден Ден, Теди! Днес повече от всякога се чувствам щастлива и благодарна на Бог, че точно ти си моето момиченце! Искам само да си здрава! Прави живота си интересен и забавен, независимо от "правилните" или "грешни" избори. Аз съм с теб! Обичам те, мама”, написа изпълнителката вчера, а днес благодари за стотиците честитки и благопожелания.

View post on Instagram
 

Наследничката на певицата завърши режисура и е гордостта на Ивана, която не спира да я хвали, че всичко е постигнала сама. 27-годишната брюнетка стана обект на болните амбиции на майка си преди години, защото родителката искала да я види юристка. Теди обаче била наясно, че не е за адвокат, но въпреки това решила да угоди на майка си и записала режисура и право едновременно. Това я докарало на ръба на изтощението и тя избрала изкуството.

Теодора е единственото дете на изпълнителката от съпруга ѝ Валентин, с когото тя се раздели отдавна. Ивана, която напоследък влезе в топ форма, след като дълги години водеше борба с килограмите, е като по-голяма сестра на щерката, категорични са фенове на пайнерката, видели снимката на двете. Певицата рядко показва подробности за личния си живот, затова снимката с дъщеря ѝ се превърна в събитие.

Четете още: Рая Пеева смени Явор Бахаров с майка си