Ивана трогна цяла България: каза цялата истина за Пайнер

Вече две десетилетия Ивана не спира да бъде „Певицата на народа“ и главният виновник за това несъмнено е гигантът „Пайнер“. Гласовитата дама от Айтос подписва договор с компанията през далечната 1999 г. и оттогава кариерата ѝ върви само напред и нагоре.

Точно 21 г. Ивана не спира да радва почитателите си с музиката, която обичат, и наскро певицата сподели няколко думи за фирмата, благодарение на която е успяла да стигне до публиката. Ето какво сподели тя в социалните мрежи, след като няколко нейни колежки решиха да напуснат „Пайнер“:

View post on Instagram
 


„Кръстовден е!
Бъдете здрави и благословени!
С годините все повече се убеждавам, че няма случайни неща и ще ви споделя защо. Преди 21 години точно на този ден- 14ти септември подписах договор с музикална компания "Пайнер" и това промени живота ми. Тогава не знаех, че това е толкова специален ден. Има предопределени неща, които никога няма да намерят обяснение, затова вярвам, че единствено Бог "знае" какво и кога да ти даде! Трябва само да му се ДОВЕРИШ И БЛАГОДАРИШ!“

View post on Instagram
 


Поводът Ивана да проговори за отношенията си с „Пайнер“ бе празникът Кръстовден, който е специален за нея, тъй като точно на 14-ти септември 1999 г. тя е подписала договора си с гиганта. Очевидно певицата е предоволна от отношението към нея и до днес, тъй като, за разлика от други свои колежки, тя продължава да бъде част от компанията.

Четете още: Емануела отива в съда заради мъж