Излязоха още пикантни детайли около развода на Меган Маркъл с първия ѝ съпруг

За никого не е тайна, че бракът на бившата американска актриса Меган Маркъл с принц Хари е втори за нея. Звездата от сериала „Костюмари“ бе омъжена за телевизионния продуцент Тревър Енгелсън в периода от 2011 до 2013 г., след 7-годишна връзка преди сватбата.

Като основна причина за развода между двамата досега се сочеше голямата ангажираност на Меган и честите ѝ пътувания, свързани с актьорските ѝ изяви. Сега обаче на бял свят излязоха и някои други, несподеляни до момента, детайли от връзката им, довели до неминуемия разрив в отношенията им.

Според кралските експерти - Омид Скоби и Каролин Дюран, които написаха биографична книга за херцога и херцогинята на Съсекс под надслов „Намирането на свобода“, Тревър силно недоволствал от свободолюбивия ѝ и властен темперамент, в това число и от успешното развитие на кариерата ѝ. Според авторите Енгелсън не искал съпругата му да набира слава, която да я направи независима от него.

„Когато все още били заедно, Меган се чудела пред приятели защо Тревър се държи така, сякаш не подкрепял актьорската ѝ кариера“, четем в биографията. Според близки до Меган, с които Скоби и Дюран разговаряли, тогавашната актриса споделяла усещанията си с тях, че той се чувствал добре само тогава, когато тя се нуждаела от неговата помощ и влиятелност. "Такава беше динамиката на връзката им – Тревър винаги доминираше. Той е свикнал да бъде печеливш, човекът, който въвежда Меган в индустрията“, пише в книгата.

Още преди да е излязла, книгата придоби широка популярност и привлече небивал интерес към себе си. Въпреки обстоятелството, че принц Хари и Меган Маркъл отрекоха да са споделяли лично каквато и да било информация с авторите, книгата вече е на книжния пазар в САЩ и се продава като топъл хляб.

Припомняме, че след като Меган стана член на кралското семейство, Енгелсън отказа да коментира връзката си с нея, но обяви, че ще прави сериал за разведена жена, която се омъжва за принц и има съвместно попечителството върху детето от първия си брак. Интересно...

Четете още: Вижте новият дом на Хари и Меган, платен от принц Чарлз: 9 спални и 16 бани