Оказва се, че с новия тв сезон в Нова телевизия настъпват и доста промени. Една от тях е, че Деси Цонева, вече не е част от екипа на Гала и предаването "На кафе". Дъщерята на тв легендата Димитър Цонев промени своя статус във фейсбук на "ненаета". Тя бе цели два сезона светски репортер в сутрешния блок на телевизията, уточнява Стандарт нюз.

Деси толкова обичаше работата си, че две седмици след като роди дъщеричката си Бианка-Димана, се върна на работа в медията.

View post on Instagram
 

Новината за раздялата ѝ Гала е доста изненадваща, защото тя вече направи няколко интервюта след старта на новия сезон... Според близки до Цонева пък, тя била решила да си почине малко и да се отдаде на отглеждането на децата си.

От Инстаграм постовете става ясно, че Деси в момента се радва на слънчевите лъчи в Миконос.

View post on Instagram
 

Явно продуцентите на предаването на Гала се стараят да внесат нови щрихи в ефира. Наскоро около масата за коментари седнаха няколко нови лица - синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска, актьорът от Народния театър - Дарин Ангелов, и писателят Георги Блажев. Те станаха партньори на Кристина Патрашкова и Юлиан Константинов.