Автор
Ева Григорова

Изненадващо минало: Стана ясно защо Едис Пала е толкова издръжлив в "Сървайвър"

Още от началото на риалитито мнозина подцениха Едис, но в течение на играта младият естет изненада всички с успешните си битки срещу доста по-силови играчи в продукцията на бТВ. Това, което малцина знаят, е че той има спортно минало, а преди да се впусне в приключението „Сървайвър“, е преминал през сериозна подготовка с екип от специалисти.

Още от дете Пала е сред учениците на Димитър Аврамов, който към днешна дата е треньор към националния отбор на България по таекуондо. Въпреки доброто си развитие в този спорт, той приключва заниманията си, а по-късно преоткрива страстта си към модата, с която се занимава успешно и до днес.

View post on Instagram
 


Едис Пала не е подценил изявата си в „Сървайвър“ и се е подготвял при треньора Мартин Мартинов за силовите упражнения. Серафим Лазаров пък го подготвя по функционални тренировки – един от най-добрите начини за повишаване ефективността и работоспособността на тялото и справяне с ежедневните физически задачи. „Определено най-голямата му трудност е да се придържа стриктно към дадения му хранителен режим. Обича да си хапва човекът“, издава го треньорът Мартин Мартинов, но пък не крие, че когато тренират, Пала е повече от сериозен и е имало периоди, в които тренират всеки ден от седмицата.

View post on Instagram
 


„В залата Едис няма грешка. Не мрънка, тренира здраво и изпълнява всичко отлично. Подготовката му за Сървайвър беше малко по-специфична, като наблегнахме на качествата, които се изискват за игрите и подобряване на слабите му звена. Също така, подготовката протече с хранителен режим, който за пръв път спазваше почти на 80%“, разказа още Мартинов.



Четете още: Мис Силикон яде пасти цяла седмица, за да покаже пищно дупе на плажа (СНИМКА)