Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Израстване в кариерата и изненади в любовта носи юли на Везните

Скъпи Везни, юли може да започне с лек дефицит на вашата енергия и сила, но това ще бъде по-екстровертен месец от предишния. До 22-ри Слънцето ще осветява полето на вашата кариера, като ви дава възможност да продължите напред. „Засаждайте“ семената сега, за да извлечете ползите в края на годината.

На работа ще получите шанс да се развивате и да увеличавате приходите си. Вероятно ще имате повече професионални задължения, но също така ще се появят възможности за изпъкване.

Втората половина на месеца не е толкова подходяща за сериозни решения, така че използвайте това време, за да преосмислите и преразгледате по-дълбоките си нужди и желания. Възможно е да се чувствате нетърпеливи за някои неща и планове, които имате предвид, но би било добре да избягвате импулсивните действия. Това е нещо, което няма да е толкова лесно, колкото изглежда. В края на юли ситуацията е малко по-нестабилна.

Поради действията на Уран и Сатурн плановете ви може да бъдат нарушени и ще се страхувате как обстоятелствата ще се отразят на вашите финанси. Във всеки случай се опитайте да поемете дълбоко въздух, да се успокоите и да си върнете вярата в себе си. Имате нужда от план, който ще ви издигне от пепелта като Феникс.

Проверете здравето си, направете нужните рутинни прегледи, тъй като обикновено пренебрегвате себе си. Спонтанно вашият приоритет този месец ще бъде да пътувате и да разширявате хоризонтите си. Около края на месеца може да се случи неочаквано, но приятно пътуване.

Насладете се на благоволението на планетите над любовния ви живот. Не отблъсквайте хората, които искат да флиртуват с вас. Дайте им възможност да се доближат до вас и ще бъдете приятно изненадани.

Този месец ще донесе на някои представители на знака „ухание“ от миналото. Много вероятно е да се върнете към „позната“ прегръдка, но не забравяйте, че това също ще крие риск.

Четете още: Деви, юли ви носи промени и романтични емоции