Фестивалът в Кан е в разгара си и звездните красавици продължават ден след ден да демонстрират по червения килим изящни тоалети, оставящи след себе си погледи, пълни с възхита.

Несъмнено една от дамите, които прави най-силно впечатление с визиите си, е чаровната Ева Лонгория. Тя стана майка преди десет месеца, но благодарение на усилени тренировки, както разкри сама, днес е в перфектна форма.

Ева обаче е от жените, които не обичат да демонстрират плът и затова не се учудваме, че макар усилено да вае тяло месеци наред, на червения килим в Кан тя не се разголва. Както на откриването, така и на третата вечер от форума тя заложи на дрехи, които само чрез кройката си разкриват топфромата ѝ.

Първата вечер от фестивала Ева бе с изящна рокля с приковаващо погледа деколте и дълбока, но непреминаваща границите на добрия вкус, цепка. На по-следващата вечер пък красавицата се появи в запомняща се златиста дреха, дело на Cristina Ottavian.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

И след като сме на темата за впечатляващите визии по червения килим на фестивала в Кан, няма как да не споменем ослепителната Алесандра Амброзио. Видяхме я в ефирно бяло изящество на откриващата вечер и си помислихме, че няма как да е по-привлекателна и секси, но вчера тя се появи в огнено червено и красноречиво ни доказа, че грешим и винаги може да е още по-горещо съблазнителна.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram