Автор
Woman.bg

Как 7-годишен спечели 22 милиона за една година

Няма невъзможни неща, особено в разгара на XXI в. И ако преди години децата можеха само да мечтаят да изкарват милиони, днес те са напълно способни да превърнат това си желание в реалност. Стига да имат изобретателни родители, които да са добре запознати с напредналите технологии и да оценяват реалистично способностите на своето сладко мъниче. Точно така са постъпили майката и бащата на малкия Райън, който буквално трупа милиони, играейки си с най-новите модели играчки.

Малчуганът успява толкова добре да въздейства на аудиторията, че за нула време се превръща в YouTube звезда. Неговата задача е просто да бъде себе си и да изразява искреното си възхищение или възмущение спрямо играчките, които получава. И така в забавление и интересни игри за 2019 г. приходите му се равняват на 22 милиона долара. Вероятно това са единствените родители в света, които не губят, а печелят пари (и то много) от забавленията на сина си. 7-годишният Райън е сред най-добре платените влогъри в света.

View post on Instagram
 


Според класацията на сп.“Форбс“ малкото момче тази година е на първо място, а точно преди 12 месеца бе на 8-о място. На 2-ро място в подредбата за най-добре платени влогъри е 25-годишният актьор Джейк Пол.

Майката на Райън споделя, че още преди няколко години той обожавал да гледа ревюта на играчки в YouTube и един ден сам пожелал да стартира свой влог.

„Как така аз не съм в YouTube, а всички други деца са?“, казал малчуганът и тогава родителите му решили, че могат да му направят влог, в който той да изразява мнението си спрямо играчките, които получава. Те го завели в магазина, където Райън да си избере първата играчка за дебютното си видео.

Четете още: Обявиха Лука Модрич за новата футболна икона


„Купихме му лего и тогава започна всичко.“, споделя майката.

Бащата на Райън също прегърнал идеята да направи влог на сина си, тъй като това бил начин техните близки да се чувстват по-близо до тях, тъй като голяма част живеят извън САЩ.

Най-популярното видео на Райън е с внущителните 934 млн. гледания:

Видеоклиповете на 7-годишното момче се превърнали в истински хит и дори той стартира собствена линия от детски играчки.

Днес малчуганът вече има и втори канал в платформата, който включва приключенията на цялото семейство – почивки, шопинг, предизвикателства и др. В тях участват и двете му сестри близначки - Ема и Кейт.

View post on Instagram