Как да го подлудиш с целувките си: 10 изпитани техники за разтърсващо целуване

Не си мислете, че за мъжете целувките са без значение, когато става въпрос за любов и секс. Достатъчно е само да знаете как да движите устните и езика си, за да го подлудите от удоволствие.

Според психолозите с помощта на това красиво и нежно оръжие – целувката, можем да омагьосаме така партньора си, че той на мига да загуби ума си по нас. Усвоили веднъж техниките на целуване, сами ще се изненадате от реакцията на човека до вас. Ето какво трябва да знаете:

Свеж дъх

Не бихте искали да се целувате с някого, който има лош дъх. По същата причина не е редно и вие да сте с такъв. Ако очаквате срещата да продължи с целувка, избягвайте храни, които са наситени с аромати като чесън, лук, синьо сирене и др. Комбинацията от алкохол и цигари също не е добра идея. Измийте си зъбите, запасете се с ментови бонбони или дъвки и сте готови.

Отпуснете устните си

В никакъв случай не кривете устата си в тип заешка муцунка или кокошо дупе – това ще отблъсне човека срещу вас. Напротив, отпуснете устните си и едва тогава докоснете нежно с тях тези на партньора си. Това ще го съсипе от възбуда. Колкото по-отпуснати са устните ви, толкова повече страст ще блика от целувките ви.



Затворете очите си

Затварянето на очите по време на целувка ви помага да се изолирате от външни дразнители и да се отдадете изцяло на чувствения момент. И още нещо - когато очите са затворени, всички останали сетива се изострят, с което целувката наистина може да ви накара да настръхнете.

Започнете без език

Внимателно докоснете устните си до тези на партньора и вижте как реагират. Започнете нежно и повърхностно, след което постепенно увеличите натиска. Що се отнася до езика, леко докоснете с него езика на партньора си.



Движете езика си бавно

Не притискайте, не нахалствайте да влизате навсякъде, където ви скимне, с езика си. Бъдете внимателни, докосвайте с връхчето и въртете нежно, галейки бавно и страстно устните на партньора си с него. Обикаляйте любопитно, изучавайте всяко милиметърче. Целувката трябва да прилича на танц.

Поддържайте мекотата на устните си с балсам

Грижете си в чантата ви винаги да има балсам. Особено през студените сезони, когато устните са податливи на изсушаване и напукване. Освен със свежест, нежност и мекота, той ще дари устните ви с нежен плодов аромат. Нещо, което определено ще допадне на партньора ви.

Бъдете спонтанни

Не се колебайте да експериментирате с различни стилове на целуване. Внимателно захапете долната му устна, след което нежно я завъртете настрани. След това погалете с език. Плъзнете го към брадичката. Захапете нежно и двете устни. Важното е да бъдете спонтанни и да се наслаждавате на мига.

Не прекалявайте с вакуума

Забавно и възбуждащо е да правите смучки, но не прекалявайте. Редувайте от всичко по малко.

Не пренебрегвайте другите зони

Целуването по устните съвсем не означава, че другите зони около тях нямат нужда от целувки. Затова смело плъзгайте устни по брадичката и челюстната кост, по шията и деколтето, по раменете и ключицата. Това ще достави незаменима наслада на партньора ви.

Не мислете много, наслаждавайте се на момента

Със сигурност ще се почувствате по-свързани с другия човек, ако спрете да се притеснявате за уменията си за целуване или за нещо, което сте казали 10 минути по-рано - просто се отпуснете, не мислете за нищо друго освен за мига на съприкосновение между вас и любимия ви.

Четете още: 11 начина да станете по-добри в целуването