Автор
Woman.bg

Как Кейт Мидълтън отклони вниманието от Меган и Хари

Кейт Мидълтън успя да отклони медийното внимание около разразилия се скандал с Меган и Хари. Херцогинята на Кеймбридж прикова погледите по време на прием в Бъкингам. Поводът за приема бе инвестиционен форум, чиято цел е да заздрави търговските връзки между Великобритания и Африка.


Като истинска модна икона Мидълтън демонстрира блестящ стил. Съпругата на принц Уилям бе избрала рокля на марката Needle & Thread. Оригиналната рокля струва 500 долара. За повода стилистът на херцогинята на Кеймбридж я бе скъсил до под коляното. Модните експерти са категорични, че в този вариант дрехата е с много по-модерна визия. Така се открояват и стилните червени обувки с висок ток.

В профила си в Инстаграм кралското семейство сподели няколко кадъра от официалния прием. Снимките бяха харесани над 500 хиляди пъти.

View post on Instagram
 

В емоционална реч принц Уилям обясни сподели, че Африка заема много специално място в сърцето му. “Африка беше първото място, на което баща ни заведе мен и брат ми, след като майка ни почина. А когато взех решение да предложа брак на Катрин, не бих могъл да помисля за по-подходящо място от Кения, за да падна на коляно”, каза принцът.

Четете още: Кейт Мидълтън засия в рокля за 34 лв!