Автор
Веселина Петрова

Как мъжете проверяват жените в началото на връзката?

Уви, времената се променят, а с тях и хората. И ако преди мъжете са били готови да вършат чудеса, заради дамата на сърцето си, сега те премислят дълго преди да минат към втора или трета "база”.

Повечето от хората днес са доста меркантилно настроени и цинични. Възможно е вината за това да е на обществото ни, на начина ни на живот. Днес всичко почти може да бъде купено или продадено...
Моралните ценности са доста размити, а красивите думи са само начин да стигнем до това, което желаем.

Психолозите са определили шест начина, с които съвременните принцове изпитват своите принцеси.


Проверка за вярност
Много често мъжете се опитват да проверят дали партньорката им е само „тяхна” чрез фалшиви профили в социалните мрежи. Е, това го правят и дамите. Така че сме квит. Но силният пол е доста по-изобретателен. Някои изпращат свои приятели като фалшиви ухажори...


Тест за меркантилност
До него прибягват все повече мъже днес. Страх ги е Тя да не е с тях само за пари. И обикновено наблюдават дамата какво си поръчва в заведението – дали избира най-скъпите ястия и питиета или го дава по-скромно. Представят се за малоимотни, спестяват подробностите за имотите, които притежават, както и за парите, които получават.. Обещават разни големи неща и наблюдават как жената реагира.

Тест за съчувствие
Понякога мъжът споделя, че има проблеми, че не му достигат финансите или е останал без работа и очаква да види дали партньорката ще му предложи своята помощ. Често споделят за битови проблеми или проблеми със здравето. Дами, внимавайте! Бъдете нащрек и бъдете мили. Това винаги минава.

Тест за лично пространство
Има мъже, които често проверяват, докъде могат да стигнат в отношенията си. Могат ли да обиждат, да закъсняват за среща, да „изчезват” за дни... Ако още в началото на връзката жената им позволи подобни волности, не трябва да се изненадва и сърди след това, че го правят. Дами, покажете какво ви харесва и какво не, докато е време.


Тест за харесване

Той е един от първите. Обикновено мъжът спира изведнъж да пише или да се обажда. И наблюдава реакцията ви. Ако вие нервно поглеждате телефона си през пет минути и постоянно звъните, това е знак, че наистина го харесвате и желаете. Затова ако устискате ден-два, ще е супер. Ще му дадете добър урок и той сам ще падне в собствения си капан. Имайте предвид, че този тест и доста манипулативен, но се практикува наистина често.

Тест за „добра домакиня”
Ако мъжът има планове нещата между вас да се развият в посока връзка и живот под един покрив, със сигурност ще бърза да инспектира вашия дом. Интересува го как се справяте с почистването, с готвенето, въобще с домакинските дела. Той ще разчита вие да поддържате дома, дори да ви помага и иска да знае, че го можете.