Автор
Десислава Недева

Как се целуват отделните зодии?

Дори да не вярвате толкова много в зодии и хороскопи, когато стане дума за любов, вниманието ви моментално бива приковано от характеристиките на зодията на новия ви възлюбен. Ето, например, запознавате се с готин сладур и се уговаряте за първа среща. Какво да очаквате, когато дойде онзи спиращ дъха момент, в който двамата поднасяте жадно устните си един към друг?

Вижте в следващите редове какъв е стилът на целуване на различните зодии и се пригответе за бурна страст или нежна романтика.

Овен

Овните са импулсивни, страстни и действат бързо без много увъртания. Не очаквайте да отдели много време, за да ви предразположи. Усети ли, че подходящият момент е настъпил, ще действа без да се замисли. Самата целувка започва с малки сладки и невинни целувчици, последвани от страстна френска такава и може да завърши с леко захапване на вашите устни.



Телец

Телците обмислят предварително всяко свое действие. Не очаквайте изненадващи целувки. Ще го направят само ако са убедени, че ще им отвърнете. Дори е по-вероятно да изчакат вие да поемете инициативата. Когато моментът настъпи, седнете удобно и се наслаждавайте, защото актът ще продължи доста дълго.

Близнаци

Близнаците са комуникативни и артистични натури, които обичат да правят резки и неочаквани промени. Освен това са царе на изпращането на противоречиви сигнали и до последно няма да знаете дали моментът е настъпил или просто на вас така ви се струва. Целувката на Близнака е страстна, вълнуваща и ... забавна. Да, правилно прочетохте. В най-нажежения момент може да усетите как човекът срещу вас тихичко се кикоти, докато вие очаквате продължение тип „50 нюанса сиво“.

Рак

Техните целувки са нежни и свежи като летен бриз на брега на морето. Не искате никога да свършат. Раците не обичат показността и винаги ще търсят уединено място, на което да ви направят най-щастливите жени на земята. Топла, нежна и уютна – такава е тяхната целувка. Опитали ли сте я веднъж, никога няма да намерите по-добра от нея.



Лъв

Лъвовете нямат никакви задръжки, когато стане време за целувки. Подгответе се не просто да бъдете целунати, а да изживеете диво и слънчево сафари. Лъвовете не се притесняват от публика, затова се пригответе да бъдете „изядени“ на практика навсякъде. Целувките на голямата котка са интензивни и включват участието на голямо количество език.

Дева

Девите са дребнави, подредени и търпеливи и ще се опитат да държат под контрол целия процес по целуването. Не очаквайте изненади при тях , нито прекалена разюзданост. Целуват чисто, подредено и без излишни лиготии. Въпреки това оставяте с усещането за споделеност, грижа и топлина.

Везни

Везните са чувствени любовници и около тях витае романтичен и мистериозен ореол. Не се надявайте на целувки от тях, ако не сте си измили зъбите след вечеря и не ухаете на розички. От съществено значение за перфектната целувка с Везни е да сте осигурили приглушена светлина и тиха романтична музика. Тогава ще се насладите на дългите и нежни целувки, които ще бъдат прекъсвани, само за да ви огледат и да ви кажат колко сте прекрасни.



Скорпион

Нека бъдем честни. Целувките не са в топ приоритетите на Скорпиона. Те са само прелюдия, която да ги отведе към същинската част. Той обича контрола, затова го оставете да води парада. Страстна и интензивна, целувката на Скорпиона ще ви отведе в други светове, от които няма да искате никога да се завръщате.

Стрелец

Стрелците са авантюристични, спонтанни и учудващо чувствителни. Те са хора, които действат според настроението си, затова ще ви целунат само, ако наистина го искат в този момент. Хубавото е, че тези моменти се случват доста често. Целувките им са изненадващи и интересни, но понякога могат да излязат извън контрол.



Козирог

Козирозите са директни в отношенията си и аналогично целувките им са като по учебник. Но затова пък може да се каже, че макар и предвидими, те са най-изкусните целувачи на зодиака. Повечето от тях ще изчакат най-удобния момент, за да създадат перфектната среда. Тяхната отдаденост е наистина пленителна, а фокусът пада изцяло върху вас и вашите прекрасни устни.

Водолей

Водолеите са мечтателни, нежни любовници, но се разсейват лесно, дори от прелитането на муха покрай тях. Доминиращи, страстни и прецизни, такива са целувките на тази уникална зодия. Те не са инициаторите в подобни деяния, но веднъж отдали се на страстта, нищо не може да ги спре.

Риби

Най-романтичната, нежна и прочувствена зодия е пред вас. Какви целувки да очаквате от нея? Най-вълнуващите, разбира се. Те сякаш омагьосват с устни и ви извеждат на междугалактическа разходка. Рибите ще ви подарят цветя и тогава ще ви целунат така, че да се почувствате като най-желаната жена на земята.

Четете още: Ноември носи нова любов на Лъвовете!