Какъв красавец: Ето как изглежда днес бебето албинос, което се роди преди 8 години (снимки)

Кой каза, че албиносите не могат да бъдат красиви? Чарът и обаянието им е толкова различно и някак студено, но за съжаление невинаги са приети от обществото.

Преди 8 години Патриша Уилямс ражда третото си дете и в първите седмици, след като Ред се появява на бял свят, става ясно, че той не е обикновено момче. Още при раждането майката и лекарите забелязват, че косата му е необичайно светла, но родителите решават, че е просто много светло руса. Не след дълго се оказва, че момченцето е със сива коса и красиви бадемови очи. Без съмнение е албинос.

View post on Instagram
 

Лекарите бързат да разучат откъде идва това заболяване при Ред, и Патриша и мъжът ѝ се досещат за бабата на момчето, която някога е била единствената платинена блондинка, родена в индиански резерват. Самата тя цял живот е отричала да страда албинизъм, но медицината е била на друго мнение.

View post on Instagram
 

За щастие, болестта не се изразява в нищо друго, освен в пигментацията на косата и кожата. Днес Ред е едно прекрасно 8-годишно дете, щастливо и забелязано от няколко големи бранда, в чиито реклами е поканен да участва. Необичайната му визия подсилва чара му и определено печели безброй симпатии. Патриша дори с усмивка и гордост споделя, че много хора изявяват желание да се снимат с него. Както и с 2 години по-малкото му братче, Рокуел, което също се ражда с албинизъм.

View post on Instagram
 

Четете още: Поли Генова роди второ дете, ето как го кръсти