Автор
Десислава Недева

Каква е мисията ви в живота според зодията

Всички преминаваме през периоди, в които се чудим какво точно се случва. Какво сме постигнали досега, какво правим в момента, накъде искаме да отидем, докъде да стигнем? Все въпроси, чиито отговори са жизнено важни за поддържането на един състоятелен и удовлетворяващ начин на живот.

А случвало ли ви се е да живеете с представата, че сте напълно наясно със себе си и просто една сутрин се събуждате с идеята, че искате да правите нещо тотално различно? Може би тук е моментът да се обърнете към астрологията за подкрепа. Тя ще ви даде конкретен и полезен отговор, който може много успешно да ви насочи в правилната посока.

Нека видим кои са основните черти от характера на всяка една зодия и как да ги използвате, за да осъществите целите си.

Овен

Основният проблем на Овена е, че се натоварва прекалено много със задачи и очакванията му за ефективност са толкова високи, че често остава с впечатлението, че не се справя с нищо. Ако продължи да пилее така енергията си, накрая ще се окаже, че е прав. И все пак целта в живота на Овена е да напредва – изкуство, култура, технологии, реклама. Той иска да бъде пионер и винаги първи в сферата си на работа.



Телец

Телецът мечтае за стабилност и обичат да гради живота си от основи. Той се чувства добре, когато е обсипан с материални придобивки и усещане за спокойствие и семеен уют. Не обичате да излизате от зоната си на комфорт, но колкото повече се съпротивлявате на промяната, толкова повече животът ви изтиква в периферията, където нищо не се случва. Главната цел на Телеца е да осигури надеждна основа за себе си и близките си.

Близнаци

Това е най-социално активният знак в зодиака. Чувстват се наистина витални и полезни, когато се занимават с няколко неща едновременно, но лошото е, че рядко успяват да се справят еднакво добре с всички задачи. Важно е да се опитат да премахнат нещата, които ги разсейват по житейския им път. Основната им цел остава да събират хората около себе си.

Рак

Ракът носи на света дара на емпатията. Той разбира и управлява перфектно както своите емоции, така и тези на останалите. Може да ви прочете мислите дори и винаги е готов да предложи рамо, на което да поплачете. Голяма пречка за него е страхът от провал, но с подкрепата на своите близки и приятели, успява да постигне мечтите си. Целта в живота му е да научи света на безусловна любов.



Лъв

Лъвът обича да бъде в светлината на прожекторите навсякъде, където се появи. Той притежава силата и харизмата на знаменитостите. Тъй като омайва всички с магнетичния си чар, той може да бъде вдъхновяващ лидер. Когато обаче не се чувства достатъчно ценен, губи всякакво желание и вдъхновение за работа. Неговата основна задача е да покаже на света как да бъдем смели и да се научим да блестим със собствена, а не отразена светлина.

Дева

Девите са аналитични и отговорни. Те влагат много мисъл и енергия да подобрят всеки аспект от живота си. Обичат мира и разбирателството и нещото, което може най-силно да го разстрои, това е, когато около тях цари безредие и хаос. Смисълът на живота им е да работят здраво, за да направят света едно по-добро място за съществуване. Добре че са работливи и без проблем оправят както своите, така и чуждите каши с едно щракване на пръстите.

Везни

Много е трудно да разберат мисията си в живота, тъй като тяхната нерешителност е пословична. Днес искат едно, утре друго и е наистина почти невъзможно да им се угоди. Но ако имат намерение да постигнат нещо стойностно в живота, трябва да се научат да бъдат по-уверени в своите избори. Целта на техния живот е да си позволят да правят грешки и да се учат от тях, защото това е единственият начин да подобрят битието си.



Скорпион

Скорпионът е може би най-страстната от всички зодии. Той влага сърцето и душата си в това, което прави. Той израства благодарение на многото сътресения, които преживява и които го карат да се трансформира. Когато се намира в окото на бурята обаче, се чувства наистина отчаян. Основната цел, с която е дошъл на тази земя, е да покаже на всички как страстта може да превърне всяко едно обикновено действие в истинско чудо.

Стрелец

Стрелецът е авантюристът на зодиака, който притежава най-свободолюбивия дух. Обожава да пътува, да изследва нови земи, да се запознава с екзотични култури и постоянно да разширява хоризонтите си. За съжаление този бохмески стил на живот малко го разсейва и рядко насочва енергията си в една определена посока. Мисията на неговия живот си остава проявата на детско любопитство и страст.

Козирог

Козирогът е земна зодия, която предлага подкрепа и надеждност, както за семейството си, така и за своите приятели. Обикновено Козирозите са изключително наясно какво искат от живота и как да го постигнат, но най-ценната тяхна характеристика е, че за приятелите си те са второ семейство. Тяхната мисия е да научат хората около себе си на стабилност и лоялност в отношенията.

Водолей

Водолеите е бунтарите на зодиака, които обичат да се борят за всякакви обществени каузи. Също така се чувстват най-полезни, когато работят в посока на разработване и внедряване на нови технологии. Когато се наложи да се задоволят с посредствено съществуване, те се чувствате като истински неудачници. Тяхната цел в живота, която ги кара да летят на крилете на щастието, е да научат света на щедрост и състрадание.



Риби

Рибите са почти толкова емоционални, колкото и Раците. Също така са особено интуитивни и креативни. Обичат да изразяват себе си чрез изкуство, музика, театър. Основният им недостатък е, че позволяват на околните да ги използват като кошче за душевни отпадъци. Важно е да се научат да пазят повече личното си пространство, защото така или иначе животът е не малко стресиращ сам по себе си. Тяхната мисия е да ни накарат да ценим изкуството и креативната изява на личността.

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.