Автор
Христина Кирилова

Какво да направя: Хванах годеника ми да си пише с друга, а той ме обра

Скъпи дами, колкото и да вярвате в истинската любов, никога не се заслепявайте от нея. Дори и до вас да е най-перфектният мъж, за когото винаги сте си мечтали. И да - днешната ни история може да ви бъде много полезна, защото днес някой може да ви обича, а утре да ви отнеме всичко.

"С годениката сме заедно от 7 години и връзката ни винаги е била спокойна, хармонична и щастлива. За съжаление обаче, много късно открих, че нещо помежду ни не е наред, при това съвсем случайно.

Малко след годежа ни, докато си разглеждах в Инстаграм, изведнъж осъзнах, че той не е публикувал нито една наша обща снимка, дори от партито по случай годежа ни. Първоначално си помислих, че може би това е събитие, което не иска да споделя публично, защото все пак е много лично. Но все пак реших да го попитам и това, което наистина ме притесни, беше реакцията му. Той побърза да измърмори нещо и да смени темата възможно най-скоро.

Тогава разбрах, че помежду ни има нещо гнило и от този момент мисълта, че най-вероятно крие някаква тайна от мен, не ме оставяше на мира. Направих всичко възможно да прогоня съмненията си, мислех че си внушавам, но така и не можах да се преборя с интуицията си...и се оказах напълно права.

Определено не се гордея с това, но една нощ, докато годеникът ми спеше, си позволих да поразровя в телефона му. Отворих съобщенията му в Инстаграм и останах шокирана. Беше си писал с няколко жени, с част от тях дори е излизал на среща през годините, в които сме заедно.

Бях толкова ядосана и натъжена, че не можах да сдържа емоциите си и го събудих. Мигновено поисках обяснение, но той не изпитваше дори капка вина... Дори не ме удостои с отговор, а просто ме игнорира и се премести да спи в хола.

Толкова много ме нарани, че още на секундата му казах, че ще отменим сватбата. Но за моя изненада той не ми обърна внимание, като каза, че няма да ходи никъде, докато не се изнеса от дома ни. Апартамента, за който теглих кредит и дадох всичките си спестявания. Той участва с нищожна част от сумата.

Чувствам се изгубена и се ужасявам от идеята, че може да остана на улицата."

Четете още: Докато майка ми гаснеше от рак, баща ми имаше връзка с нейна приятелка