2019-а наближава, но доколко успешна ще е тя... Още преди да е настъпила, вече има предсказания относно това, какво ще се случи през идните 12 месеца. Не всичко обаче изглежда розово...

Оказва се, че едно от нещата, което е предречено много отдавна от Ванга, е голяма икономическа криза, която ще застигне Европа през следващата година.

Според лондонския таблоид "The Sun" българската пророчица е предвидила катаклизми през 2019 г. Освен икономическата криза тя е предрекла също и природна стихия, която ще вилнее в Азия. Земетресение и последвало цунами ще убият много хора.

Не само в Азия обаче ще има катаклизми. Нека да обърнем поглед и към други държави, които не ги очаква нищо хубаво. Русия и САЩ също ще бъдат застигнати от природни и икономически сътресения. Според предсказанията през идната 2019 година срещу Владимир Путин дори ще бъде извършено покушение.

Друг лидер пък ще слезе от властта доброволно поради здравословни причини. Става дума за Доналд Тръмп, който ще бъде президент на САЩ още броени месеци. Той ще напусне поста си заради заболяване. Според британските медии Тръмп вече има проблем със слуха.

Дали тези предсказания ще се сбъднат, ще видим през следващата година. Почитатели на конспиративните теории обаче твърдят, че Ванга е предрекла атентата от 11 септември 2001 г. в Ню Йорк, Световната икономическа криза от 2008-2009 г., както и възхода на "Ислямска държава".