Има някои черти, чиято липса в характера на мъжете, не допада особено много на нежната половина на човечеството. Дали поради добро възпитание, или от страх да не нагрубят и раздразнят пословичното мъжко его, някои от дамите биха им спестили направения от тях горчив извод. Ето все пак какво искат жените от един мъж, но няма да му го кажат:

Да им обръщат повече внимание

Точно така, господа! Жените обичат да се чувстват обект на внимание от страна на половинката си. Не пренебрегвайте женското им достойнство. Независимо дали сте сами у дома, или в компания, разговаряйте с нея, попитайте как е минал денят ѝ, добре ли се чувства, има ли нужда от нещо. Всичко това е напълно достатъчно, за да се почувства една жена щастлива, обичана и желана.

Уважение

Когато един мъж истински обича една жена, той го прави с цялата си душа. Обича я не заради секса, а заради самата нея. Да докажеш на една жена, че я уважаваш, означава, да ѝ покажеш, че тя е тази, заради която си готов на всичко. А щом я уважаваш, ти правиш най-доброто за нея. Това, че правиш най-доброто за нея, ти дава право да уважаваш и себе си.

Усещане за сигурност

Нежният пол винаги има нужда да чувства опората и подкрепата на половинката до себе си. Независимо колко е силна, самоуверена и решителна, тя все пак е жена. Дамата, която получава сигурност и уважение, изгражда и доверие в мъжа до себе си. А доверието е „златното ключе“ към успешната връзка.

Искреност

Когато един мъж обича една жена, той е искрен, открит и честен в отношенията си с нея. Ако той я обича истински, няма какво да крие от нея. Искреността ражда доверие, а доверието – хармония.

Чувство за хумор

Не всяка жена е готова да каже на лишения си от чувство за хумор партньор, че той наистина не притежава такова, само и само да не нарани неговото пословично его. Доказан факт е, че мъжете, които са схватливи, остроумни и в същото време умеят с лекота да разсмиват с жените, печелят много повече обожателки, в сравнение с мъжете, които не , са далеч по-привлекателни от мъжете, които не го притежават.

Четете още: 5 типа момичета, които никога не напълняват