Всяка себеуважаваща се дама се грижи за косата си и стриктно поддържа определена прическа. Някои предпочитат дългите свободни гриви, други пък освежават вида си с къса дължина. А знаете ли, че начинът, по който сте избрали да изглежда косата ви, всъщност говори много за вас? Нека бъдем по-конкретни:

Тъмна коса – вие сте грижовни



Тъмнокосите дами са известни като умни, грижовни, но и загадъчни същества. Обикновено те крият сексуален потенциал в себе си.

Червена коса – вие сте забавни и любвеобвилни



В представите на мъжете всяка червенокоска е огнена и страстна. Истината е, че вие сте диви и сте магнит за мъжете.

Руса коса – мечтата на всеки мъж



Кой мъж не обича блондинките? Ако косата ви има златен блясък, то определено имате успех сред господата. Вие имате лек характер, сговорчиви сте и почти винаги сте широко усмихнати.

Сива коса – вие сте самоуверени



Ако не прикривате сивите си коси и предпочитате да бъдете прошарени, значи вие се приемате и харесвате такива, каквито сте. Определено имате самочувствие и не се страхувате от хода на времето.

Ярки цветове – вие сте смели



Розово, лилаво, синьо...това са цветове, които говорят за смелост и ярка индивидуалност. Вие не се страхувате да бъдете център на внимание и обичате приключенията.

Къса прическа – истински професионалисти



Вие никога не закъснявате за работа, не отлагате ангажименти и сте напълно целеустремени. Освен това показвате, че нямате какво да криете и обичате да показвате лицето си.

Дълга грива – обичате безгрижието



Жените, които поддържат косата си дълга, обичат да се носят по течението и да бъдат вечно млади и щури. Много от тях дори си падат по бохемския начин на живот.

Прическа с път по средата – вие сте организирани



Ако пътят ви е идеално разделен и се пада точно в центъра, значи сте перфектно организирани. Обичате баланса, а хаосът ви изкарва извън равновесие. Вие сте отговорни и на вас определено може да се разчита.

Ако пътят е на една страна – умеете да изразявате съчувствие



Вие определено знаете как да се поставите на мястото на другите и безкрайно много се грижите за любимите си хора. Съчувствието не ви е чуждо и винаги сте готови да помогнете.

Идеално изправена коса – вие сте перфекционисти



Ако косата ви винаги е идеално загладена, то вие сте непоправими перфекционисти и винаги държите всичко под контрол. Точно както правите с косата си, неуморно всеки ден.

Вълнисти къдрици – вие сте креативни



Косата ви е леко начупена и никога не е перфектно оформена? Вие сте артистични личности с нетрадиционни идеи и другите ценят високо тази ви черта.

Буйна къдрава коса – не обичате да бъдете сериозни



Къдравелките, също като червенокоските, събуждат асоциации за непринуденост. Разрошената коса говори за лек характер и човек, който не обича рамките. Тези дами винаги гледат на света с усмивка.

Четете още: Ново 20! Живият Кен заприлича на Барби