Автор
Woman.bg

Какво правят мъжете от различните зодии, когато са влюбени

Излизате с този мъж от известно време, но все още не разбирате - има ли той сериозни намерения към вас и приема ли ви за своя приятелка, или просто се забавлява. Може би отговорът на този въпрос се крие в астрологията.

Вижте как се държи всеки мъж, когато е влюбен, в зависимост от зодиакалния си знак:

Овен

Ще ти каже, ако нещо го притеснява

Свикнали сме мъжете да са държат така сякаш са „ок“ с всичко, дори и да не са. Но ако мъжът Овен е влюбен във вас, бъдете сигурни, че той няма да ви залъгва.

Ако има проблем, ще ви каже. Затова не се разстройвайте, когато е искрен и признава, че сте го издразнили в определена ситуация. Оценете го, защото е признак, че държи на вас. А и имате възможност заедно да работите за подобряване на отношенията си, а не да си мислите, че всичко във връзката ви е прекрасно и да разберете, че човекът до вас не е щастлив, чак когато е вече късно.

Телец

Говори за чувствата си... но само в определени моменти

Мъжете Телци не са от най-споделящите, освен ако не ги предразположите. Мислите си, че ако го поканите на вечеря, ще успеете да обсъдите общите си планове за бъдещето и да разберете накъде отиват отношенията ви.

Но истината е, че мъжът Телец ще се чувства комфортно да говори за себе си, за вас, за отношенията ви, след интимен момент, който сте имали. Затова е най-вероятно да свали гарда и да се разприказва след секс, например.

Но подчертаваме, че това ще се случи само, ако мъжът Телец е наистина хлътнал по вас. Затова не го заклеймявайте като странен или нелогичен, ако води важни разговори след страстни преживявания между завивките, а се чувствайте поласкани, защото този господин явно си пада по вас.

Близнаци

Иска да води дълбоки разговори с вас

Ако половинката ви е зодия Близнаци, бъдете сигурни, че за да се развият отношенията ви, трябва помежду ви да има не само физическо привличане, но и интелектуално и духовно сходство.

Ако мъжът Близнаци ви задава въпроси относно миналите ви връзки, които ви изглеждат прекалено лични, интересува се от случващото се на работното ви място и от историите на приятелките ви, бъдете сигурни, че той е луд по вас.

Мъжът Близнаци държи на комуникацията повече от всеки друг знак. Той не е от хората, чувстващи се комфортно, седейки с някого в тишина. Той иска да води екзистенциални разговори с вас? Иска да знае всяка дребна подробност от живота ви? Тогава той наистина си представя живота с вас.

Но ако не може да запомни името на колежките ви или не се интересува от проблемите, които сте имали в последната си връзка, трябва да знаете, че този Близнак няма сериозни намерения към вас.

Рак

Споделя слабостите си с вас

Всеки иска да се представи в най-добрата си светлина в началото на нова връзка. Но идва един момент, когато маските трябва да паднат и човек трябва да покаже не само бляскавата си страна, но и всички свои слабости и несъвършенства.

За Раците обаче този момент е много труден. Те са изключително чувствителни и ги е страх от отхвърляне, затова и се боят, че ако половинката им види тяхната тъмна страна, може да си отиде завинаги. Ако вашият Рак вече е показал своята, то бъдете сигурни, че това му е коствало много усилия. Този мъж наистина ви обича и иска да има сериозни взаимоотношения с вас, затова си позволява да е раним и да покаже слабостите си.

Лъв

Позволява си да е слаб пред вас

Мъжът Лъв е харизматичен, силен и с голямо его. Затова ако си позволи да е слаб, уплашен и раним пред вас, бъдете сигурни, че гледа на вас като на партньор за дълготрайна връзка.

Дева

Разкрива, че има и уязвима страна

Много е трудно да накарате мъжа Дева да излезе от черупката си. Той не обича да говори за чувства и да коментира плановете си за бъдещето, а ако наистина държите на отношенията си с него, не го принуждавайте да го прави.

Оценявайте малките крачки. Като тази да се покаже уязвим пред вас – това си е голямо доказателство за любов от негова страна.

Везни

Иска съвет от вас

На представителите на зодия Везни, особено на мъжете, им коства много да признаят, че не разбират от абсолютно всичко. Затова, ако вашият мъж Везни поиска съвет или някакъв вид помощ от вас, трябва да знаете, че ви приема за наистина близък човек.

Скорпион

Поема отговорност за края на предишна любовна връзка

Скорпионите не обичат да споделят, потайност е тяхното второ име. Затова, ако говорят за предишна връзка и дори признаят своята вина за края ѝ, знайте, че той държи на отношенията си с вас и не иска да повтори старите си грешки.

Стрелец

Сваля гарда пред вас

Може да разберете, че вашият оптимистичен, весел Стрелец, си пада по вас, ако спре да е толкова оптимистичен и весел... постоянно.

Ако си позволи да обсъжда с вас притесненията и тревогите си, знайте, че наистина се интересува от вас. Събере ли емоционалната смелост да ви каже, че неговият свят се разпада и се нуждае от помощ, то този

Стрелец си представя остатъка от дните си именно с вас.

Козирог

Споделя с вас

Козирозите не обичат да разкриват подробности за себе си. Дори и споделянето на маловажни неща от ежедневието ги натоварва. Затова, ако мъжът Козирог ви разказва на дълго и нашироко как е минал денят му, не подминавайте този факт. Не е дреболия, а обяснение в любов.

Водолеите

Говори за чувства с вас

Мъжът Водолеи обича да говори за Вселената, религията, окултни учения и смисъла на живота, но не и за чувства. Затова, ако вашият Водолей дава рамото си да поплачете на него или се интересува как ви е засегнал с думите си, то знайте, че той е влюбен във вас.

Риби

Превръща ви в своя муза

Рибите са творци по призвание. Те изразяват себе си, позициите и копнежите си чрез изкуството. Затова, ако вашият мъж Риби намира у вас вдъхновение да твори или споделя с вас творческите си планове, бъдете убедени, че гледа сериозно на връзката ви.