Автор
Христина Кирилова

Какво се случва: Лудия репортер е тотално неузнаваем (видео)

След като окончателно приключи отношенията си с моделката Александра Богданска, Дани Петканов, известен още като Лудия репортер, е предприел драстична промяна.

Водещият, който години наред градеше семейство с Алекс, изненадващо реши да сложи край на брака им в началото на годината, а сега е тотално неузнаваем. Мнозина се питат какво се случва, след като забелязаха, че Петканов е драстично отслабнал. По всичко личи, че е направил промени в хранителния си режим и буквално не излиза от фитнеса. И ако го прави, то е само, за да посвети време на сина им Габриел.

View post on Instagram
 

Лицето на Даниел също изглежда значително по-слабо от преди, някои го определят дори като "изпито". Говори се, че откакто е необвързан, е още по-вманичен по здравословния начин на живот и брои всяка калория, която приема. Вероятно по този начин той иска да подобри максимално визията си, за да бъде готов за някоя нова красавица в живота си.

View post on Instagram
 

Според източници, в момента Даниел няма половинка до себе си, но с настоящата си перфектна фигура, това едва ли ще остане така задълго.

Четете още: Напук на слуховете: Златка доказа, че все още е с Карен (снимка)