Какво трябва да направите, за да сбъдне Вселената желанието ви за любов

Мечтите са за това, за да се изпълняват. Особено когато в тях се говори за любов. За реализирането им има различни обичаи и ритуали, но съществува и една простичка техника, която приложена правилно, обещава да сбъдне всяка ваша молба за истинска любов.

За да се привлечете любовта, за която жадувате в живота си, трябва да се съобразите със следните няколко златни условия:

Вярвайте

И така, най-важното условие е, разбира се, вярата. Колкото пи-силна и безпрекословна е вярата ви, толкова по-мощна енергия ще задвижи желанието ви към вас, така че то да се превърне в реалност. Не допускайте нито за миг да ви завладее каквото и да е съмнение и недоверие.

Формулирайте ясно любовното си желание

Второто важно условие е желанието за любов да бъде ясно формулирано, да е простичко и разбираемо.



Не трябва да вредите на никого с желанието си

Третото условие е с вашето желание за любов по никакъв начин да не навредите на никого. Запомнете, че не можете да бъдете щастливи, ако за сметка на това правите някого друг нещастен. Такова желание не само че няма да бъде изпълнено, но и ще ви донесе лоша карма.

Изберете правилното място

От голямо значение е и мястото, където ще изпратите своето любовно желание. За да се ускори сбъдването на такива желания, те трябва да се отправят на така наречените „места на сила“. Такива места са храмове, църкви, светилища, свети места или тихи и красиви кътчета сред природата.

Отправете желанието си в сегашно време и в положителна форма

Когато си пожелавате истинската любов, правете го в сегашно време. Не използвайте отрицателната частица „не“, защото Вселената я пропуска. Изказвайте желанията си само в положителна форма. Мислете за човека, с когото искате са се съберете.

Не споделяйте с никого за вашето любовно желание

Не бива да разказвате на никого за любовното си желание. Дори малка частица завист може да повлияе зле и мечтата ви да не се сбъдне!

Трябва да сте напълно сигурни, че точно това желае сърцето ви

Всяко желание за любов трябва да е изказано от сърце и вие да сте сигурни, че точно това искате. Малко съмнение дори ще разклати вибрациите на желанието ви в пространството и то няма да стигне до Вселената.

Помнете, че желанията се сбъдват само тогава, когато ги искаме силно и с цялото си сърце!

Четете още: Съвети от Вселената за всеки знак от зодиака, които ще направят живота ви по-лек и щастлив