Автор
Ива Петрова

Камелия хвърли почитателите в шок: Обяви края на попфолка

Камелия разбуни духовете с шокиращо разкритие. Певицата обяви края на попфолка по време на гостуването си в предаването "Събуди се" по Нова тв.

В откровено интервю пред медията кралицата на провокациите сподели любоптни детайли от живота и кариерата си. Тя говори и за отношенията си с фолкзвездата Емилия, като призна, че двете не са се виждали от лятото заради многобройните ангажименти.

Това обаче по никакъв начин не се е отразило негативно на приятелството между двеме изпълнителки. Камели дори бе изненадана с мил поздрав от самата Емилия, която разказа за силната приятелска връзка между двете. Камелия се трогна от добрите думи на многодетната майка и от своя страна заяви, че двете могат да разчитат една на друга.

View post on Instagram
 

"Още не съм видяла момиченцето на Емилия", призна Камелия и нарече "чудо" появата на Жоржина. “Смятам, че всеки се ражда със собствен пламък и енергия. Винаги съм усещала, че ставам център, когато вляза някъде, залата се изпълва и вкарвам усмивки у хората”, отбеляза още певицата, която преди броени дни пусна най-новата си песен - “Всичко дадох”. Видеото към песента има вече над половин милион гледания.

“Провокация е нужно да се прилага тогава, когато има и съдържание. Само с едни голи провакции - човек не може да издържи дълго. Особено към днешно време всеки има възможност да бъде забелязан. Но ако няма съдържание, провокацията губи смисъл”, говори певицата по темата за провокацията в съвременните медии.

"Дълги години се пишеше, че пея на плейбек, не че не е така, но когато съм по лепенки на сцената, пея на живо", заяви Камелия. "Първите години и аз практикувах пеенето на плейбек, но разбрах, че живата емоция никога не може да се изгуби, когато си в жив контакт с публиката. Когато пееш и не ги лъжеш хората, когато ги гледаш и си отдаден, не можеш да изпееш една и съща песен по еднакъв начин. Тази магия не може да бъде фиксирана, затова е жива, а не мъртва", продължи фолкдивата с откровенията.

Камели не скри и мнението си относно бъдещето на попфолк музиката. Според нея този жанр се намира в залеза си. Индикации за нейния край са немалко - слуша се само по нощни заведения, няма турнета, концерти, лъскави корици на списания с попфолк звезди - все неща, които са останало в миналото. Камелия допълни още, че дори самата тя е променена по отношение на себе си и на публиката.

"Отворена съм към всичко, което животът ми носи, но гледам и да не изгубя себе си", завърши Камелия.

View post on Instagram
 

Четете още: Сестрата на Нети се завръща в ефир? Ето къде ще я гледаме