Камелия след корекциите призна: Аз съм друга и смятам, че давам пример

Камелия бе последният гост за сезона в шоуто "Шоуто на Николаос Цитиридис”, а феновете ѝ отново бяха втрещени от пълната промяна на тяхната любимка.

“Аз съм друга. Нова коса, с нов фейс. От много време исках да си пипна нослето, но прецених, че ще си направя подарък чак, когато навърша моя юбилей, който беше на 10-ти януари.” - разкри изпълнителката.

Тя сподели, че носът, който природата ѝ е дала бил на нейния баща. С годините нослето обаче се уголемило и тя решила “да се фрешне”. “Все пак работя в шоубизнеса и затова смятам, че на моите години, с моята професия, чак сега да взема такова решение е точно на място, за мен самата като самочувствие” - допълни тя.

View post on Instagram
 

“Има още време, за което нослето трябва да слегне, но пък се харесвам. Когато човек леко реши да промени пътя си в живота, било визуално, било професионално, това са едни важни стъпки и те са само за смелите. Обичам промените, при това не само визуалните, обичам да се променям и поведенчески. Обичам да се променям и с хората около себе си, с нови запознанства.”

View post on Instagram
 


“Аз не съм направила това действие, когато съм била на 20, защото не съм се харесвала, а съм го направила, когато съм станала на 50. Така че това са едни съвсем нормални промени и смятам, че давам пример за жените, които имат възможност и които имат желание, да не се страхуват от хорските рамки, от хорското мнение. Аз смятам, че човек е центриран, силен и мощен само, когато живее заради себе си.” - допълни тя.

View post on Instagram
 


По време на предаването Камелия представи за първи път на живо и най-новия си проект - дуетът с Александър Робов "Искам да се напиеш". Зрителите обаче сякаш бяха по-заинтригувани от новата визия на изпълнителката и заляха социалните мрежи с множество коментари, като я сравниха с Майкъл Джаксън, Емилия и Преслава.