Автор
Woman.bg

Камила мразела Кейт! Имала план как да ги раздели с Уилям!

Камила Паркър - скандалната 72-годишна съпруга на принц Чарлз, кроила пъклени планове как да раздели Уилям и Кейт, разкри Кристофър Андерсън - бивш редактор на списание Time и известен звезден биограф.

Тези твърдения мъжът изказва в своята нова книга "Играта на короните: Елизабет, Камила, Кейт и тронът". Според Андерсън, който има издадени 34 книги, голяма част от тях превърнали се в бестселъри, причината за неприязънта на Камила към Кейт е обикновеният произход на любимата на Уилям. Припомняме ви, че бащата на Кейт е авиодиспечер, а по-късно и пилот от "Бритиш Еъруейс", а майка ѝ е стюардеса. През 1987 родителите на Кейт основават фирма за кетъринг – Party Pieces, която се занимава с доставка на храна и украса за партита.

Бизнесът им се развива добре и семейството на Катрин натрупва солидно богатство, но за Камила макар и заможна, щом във вените ѝ не тече синя кръв, Мидълтън си остават "обикновена и недостойна да е част от кралското семейство".

Четете още: Историята на Даяна и Чарлз през очите на Камила

Според Андерсън години наред Кейт е била трън в очите на Камила и тя упорито е убеждавала принц Чарлз да се противопостави срещу тази връзка и да забрани на Уилям да се жени за Мидълтън. Дори крояла план как да раздели влюбените.

След като разкритията на Андерсън за първоначалната омраза на Камила към Кейт излязоха на бял свят, мнозина британци се запитаха дали настоящата съпруга на принц Чарлз ненавижда Катрин, защото тя ѝ напомня за голямата ѝ съперничка - Лейди Даяна. Приликите между двете са редица и неслучайно те често биват сравнявани.

"Възможно е Камила да се е дразнела на способността на Кейт да печели хорските симпатии и одобрение. Подобно на принцеса Даяна и тя бързо се превърна в любимка на народа", се чете в един от коментарите под материал в британският сайт "Мирър".

Според Андерсън обаче с времето Камила е приела Катрин и с годините двете дами дори са успели да съградят помежду си топли отношения.

Четете още: Как Даяна научи, че Чарлз я е заменил с Камила