Катето Евро праща снахите си да се къпят в едно и също джакузи (снимки)

Колкото и невероятно да ви звучи, предвид развоя в интимния живот на сина ѝ, Катето Евро праща снахите си да се къпят в едно и също джакузи.

Преди броени дни новата любима на актьора - моделката Ивелина Чоева, беше на гости на Катето Евро на вилата ѝ в Кокаляне. Там в компанията на Алекс Богданска звездата от "Оркестър без име" показа на възлюбената на сина ѝ как се жули ракийка.

"Сега ще учим Ивчето как да пие ракия, защото в този дом всеки се научава рано или късно", споделя през смях Катето Евро, демонстрирайки нагледно как е протекъл урокът ѝ с избраницата на наследника ѝ.



"Знам, че на някои хора им е гаден аромата, но това е една много хубава първокласна гроздова ракия. За да не ти е неприятно, си приготвяш върху една виличка перфектната хапка – доматче, краставичка, сиренце и малко магданозче, отпиваш малко ракия и веднага лапаш", обяснява на Ивелина вещата в занаята актриса.



След това домакинята покани гостенките си - Богданска и Чоева, да се метнат в джакузито, в което междувпрочем често релаксира и до ден днешен и Таня Тончева - предишната снаха на актрисата и майка на единственото ѝ внуче, пише "Телеграф".

Само на следващия ден самата Таня потвърди това, като сподели клипче в профила си в Инстаграм от джакузито в Кокаляне.

View post on Instagram
 

Четете още: Азис излъгал, че е станал баща за втори път?