Катрин Хейгъл просълзи феновете с трогателна изповед към осиновената си дъщеря

Катрин Хейгъл трогна феновете с няколко кадри на порасналата си дъщеря Нанси Лей Кели, която осинови от Южна Корея. Актрисата е от звездите, които не обичат особено да споделят снимки на децата си в социалните мрежи, но този път тя направи изключение за рождения ден на малката госпожица, което вече е тийнейджърка.

Звездата публикува серия фотоси, в която виждаме как момиченцето ѝ, което тя нарича още Налей Ми-Юнсе, се е променило през годините. Първите две снимки тя и съпругът ѝ Джош Кели получават от дома в Сеул, в който преди близо 13 години кандидатстват за осиновяване на дете.

View post on Instagram
 


„Няма да лъжа… разкъсвам се малко… добре, много… разглеждам тези снимки, посягам назад във времето, за да хвана момента от спомени, които все още пазят това прекрасно, ефектно момиче на 9 месеца“, пише 43-годишната актриса в Инстаграм.

Хейгъл признава, че когато поела в ръцете си бебето, се почувствала като майка – нещо, за което отдавна си мечтала.

„Момичето, което даде цел на живота ми. Смисъл. Посока. Безгранична вечна любов. Това момиче днес навършва 13 години. 13. Тя официално е тийнейджърка. Изглежда не мога да го осмисля. Как се случи това?“, допълва още щастливата майка в социалната мрежа.


Звездата от сериала Grey's Anatomy благодари на тийнейджърката и я показва как изглежда днес в последната снимка от своята публикация.

„Обичам те, Налей. Обичам те с всяка фибра на съществуването си, с всяка клетка в тялото си, с всяко желание в сърцето си. Обичам те. Честит рожден ден, мое красиво момиче“, завършва Хейгъл.

View post on Instagram
 

Чаровната блондинка има и още едно осиновено дете – 9-годишната Мари Хоуп. След двете момичета тя ражда и свое – Джошуа Бишъп, който е на 4.

През април тази година звездата се появи с цялото си семейство на корицата на списание Parents. Пред него тя разказа за това какви са предизвикателствата на една съвременна многодетна майка.

View post on Instagram
 

Катрин не крие, че колкото по-големи стават дъщерите ѝ, толкова повече въпроси задават за своя произход. Тя обаче има повече информация за техните биологични бащи, отколкото за майките. Въпреки това им е разкрила всичко за тяхното осиновяване и смята, че е важно да се говори по този въпрос.

Според холивудската звезда, има определена нагласа на обществото към осиновените деца и тя трябва да направи всичко възможно момичетата ѝ да бъдат защитени и да се чувстват добре в нейното семейство.

View post on Instagram
 

Четете още: Мъжът на Сашка Васева отговори на обвиненията на сина ѝ