Казах на жена ми, че съм бил в затвора, но всъщност правих секс с друга

Какво ли не правим, когато сме оглупели заради собствените си физически нужди. В такива моменти природата просто властва над нас и ние сякаш не сме в състояние да я управляваме. Макар и да знаем, че точно в този случай може да нараним някого и да жертваме щастието си с даден човек. Макар и да знаем, че това което сме тръгнали да вършим, е абсолютна грешка.

Точно това се е случило и с нашия герой, който е измамил любимата си. След като цяла нощ не се прибира у дома, той ѝ казва, че е бил в затвора, но всъщност...

"С жена ми сме заедно от 15 години. Имаме две деца - момче на 12 г. и момиче на 9 г. Обичам ги, обичам и жена си, но преди два месеца срещнах едно момиче.

Тя беше моя нова колежка в офиса - красива, секси и доста по-млада от мен. Щом я видях, веднага нещо в мен сякаш прескочи и едва преди две седмици събрах смелост да ѝ призная, че имам нещо към нея. За моя изненада тя ми сподели, че също храни симпатии към мен. Същата вечер аз я поканих на по питие след работа.

И макар да знаех, че това което правя е грешка, се чувствах чудесно в нейната компания. Тя ме караше да се чувствам спокоен, говорихме си много свободно. От дума на дума тя ме покани да продължим у тях и ми каза с усмивка: "Там няма да се налага да спазваме дистанция". Нямаше как да ѝ откажа!

Разбира се, стигнахме бързо до леглото. Беше страхотно изживяване и на сутринта отново правихме секс. Най-хубавият сутрешен секс, който съм правил.

Съпругата ми беше звъняла и ми беше изпращала съобщения през цялата нощ. Слава Богу, че не се е обадила в полицията.

Когато се прибрах я излъгах, че съм прекалил с питиетата в бара и е дошла полиция, защото не сме спазвали мерките за социална дистанция и съм прекарал нощта в ареста. След което на сутринта са ме освободили с предупреждение.

Жена ми изглеждаше така, сякаш ми повярва, но истината е, че се чувствам много виновен. Нямам сили да напусна децата си, но бракът ми не върви, а това момиче направо ме подлудява. Искам да съм с нея постоянно, от години не се бях чувствал така, както с нея онази нощ.

Сега тя ме притиска да взема решение, защото иска да сме заедно.

Да рискувам ли всичко, което имам, за да бъда с нея?", Алекс.

Вие как мислите? Заслужава ли си човек да се поддаде на тръпката и природния си инстинкт, или да работи над дългогодишния си брак?

Четете още: 3 неща, които издават, че той прави невероятен секс