Кейт Мидълтън силно разтревожена: Уилям е буквално на ръба

Кейт Мидълтън е изпаднала в дълбока емоционална криза, провокирана от здравословното състояние на съпруга ѝ принц Уилям. Нито един от херцозите на Кеймбирдж обаче засега не дава знак, че нещо нередно се случва с бъдещия престолонаследник на Великобритания, пише "Глоуб".

Въпреки проблемите, налегнали кралската двойка, двамата всеотдайно продължават да изпълнява публичните си ангажименти, допълват от изданието.

Напоследък Мидълтън била все по-загрижена и умълчана, тъй като непрестанно мислела за Уилям, който се бори с проблеми както от физическо, така и от психическо естество. Тя била дълбоко загрижена за принца и го молела да потърси професионална психологическа помощ, допълват от медията.

„Уилям бе изправен пред огромен стрес миналата година след напускането на Хари и отричането му от краските привилегии и отговорности. Срамът, който чичо му - принц Андрю, хвърли върху семейството заради приятелството си с Джефри Епщайн, организирал проституцията на непълнолетни момичета, допълнително наля масло в огъня“, пише „Глоуб“, позовавайки се на анонимен източник, близък до Уилям.

Изданието продължава още и с шокиращата новина, че всички гореописани преживявания са довели до отключването у принц Уилям на рядък и трудно лечим вид рак. Принцът отдавна живеел с много малко сън и ставал все по-слаб. От своя страна пък Кейт била отчаяна, защото се страхувала да не остане без съпруга си и бащата на трите им деца, разкрива още източникът пред таблоида. Разтревожена от влошаващото се здраве на половинката си, Кейт постоянно напомняла на Уилям, че не бива да приема толкова навътре нещата от живота.

„Уилям е на крачка от ръба. Той отдавна живее с много малко сън и става все по-слаб и по-слаб. Той вече почти няма апетит", казва източникът. По думите му херцогът бил изключително чувствителен и това, което в момента изпитвал към по-малкия си брат Хари и чичо си Андрю, буквално го раздирало отвътре.

Четете още: Приказка без край: Животът на Кейт Мидълтън