Автор
Весела Георгиева

Кейт Мос и Кортни Лав застанаха зад Джони Деп

Вдовицата на Кърт Кобейн – актрисата и певица Кортни Лав, записа емоционално видео, в което разказва как Джони Деп е спасил живота ѝ след предозиране с наркотици, съобщи DailyMail.

57-годишната Лав, която публикува откровенията в своята страница в Инстаграм, е поредната известна личност, решила да подкрепи звездата от „Карибски пирати“.

View post on Instagram
 

Лав споделя, че през 1995 г. Джони, когото тогава не познавала добре, я измъкнал от смъртта, правейки ѝ сърдечен масаж, след като тя била взела свръхдоза забранени вещества в близост до неговия нощен клуб The Viper Room в Лос Анджелис. Това се случва само година след самоубийството на легендарния фронтмен на Nirvana, когато Кортни се грижи сама за 3-годишната им дъщеричка Франсис Бийн.

"Джони ми направи изкуствено дишане и ме върна към живота, когато берях душа“, обяснява Кортни Лав и добавя, че оттогава през всички следващи години Деп е помагал на нея и дъщеря ѝ. Две години по-рано, в нощта на Хелоуин, 23-годишният актьор Ривър Финикс издъхва пред същия клуб след предозиране с наркотици, пише "Марица".

View post on Instagram
 

Междувременно тази седмица британският супермодел Кейт Мос се очаква да свидетелства в съда чрез видеовръзка, съобщи БГНЕС.

Източник, близък до Деп, потвърди, че Мос ще даде показания, като по непотвърдена информация това ще стане в сряда. Процесът, в който бившата на Деп - Амбър Хърд, го съди, се провежда в окръг Феърфакс, Вирджиния, като заключителните пледоарии се очакват в петък.