Автор
Woman.bg

Кейти Пери свалила гащите на модел. Той реве...

Обвиненията в сексуално посегателство стават все по-актуални в света на музиката. След като вчера научихме, че Пласидо Доминго е нарочен за насилник от няколко анонимни жени, днес разбрахме същото за поп звездата Кейти Пери.

Моделът Джош Клос отправи тежко обвинение към чаровната дама, като споделя, че случаят е от преди години. Двамата се запознават през далечната 2010 г. покрай снимките на видеоклипа към песента на Кейти Teenage Dream, в който Джош участва. Според модела точно тогава певицата си е позволила да му посегне сексуално. Мъжът е съобщил официално за неприятните си преживявания с публикация в Инстаграм преди няколко дни.

Съвсем логично, много хора са му задали въпроса защо чак сега споделя какво му се е случило. Джош отговаря, че е направил опит да запази случилото се в тайна до гроб в името на това да не излага семейството си и да не разваля репутацията на Кейти Пери. В крайна сметка обаче той решил, че това е проблем, за който трябва да се говори и истината да бъде изречена.

View post on Instagram
 

Джош Клос разказва, че в първите часове от снимките на видеоклипа Кейти била изключително мила и дружелюбна. Малко по-късно обаче тя ставала все по-студена и груба към него и то главно пред останалата част от екипа. Дори си позволила да определи целувките с него като „отвратителни“, а една от вечерите го поканила на стриптийз бар. Джош бил много неприятно изненадан и обиден, но взел решението да замълчи, тъй като в това време съпругата му е била твърде заета да му изневерява, а той трябвало да се грижи сам за прехраната на малката си дъщеричка. Преглътнал обидата единствено по финансови причини.

Снимките за видеоклипа приключили и Джош и Кейти са се засичали само няколко пъти след това, но един от тях бил наистина унизителен за модела.



„Бях на едно събитие с мой близък приятел, който умираше да се запознае с Кейти. Затова отидох при нея, поздравих я, прегърнахме се и когато се обърнах към приятеля ми, за да ги запозная, тя свали панталоните и бельото ми. Целта ѝ била да покаже пениса ми на приятелките си... Можете да си представите колко засрамен се почувствах.

Разказвам всичко това, защото в днешно време е модерно мъжете с власт да бъдат определяни като перверзни. Истината е обаче, че жените с власт не са по-малко ужасни“, споделя Джош.

Красавецът завършва публикацията си, като честити годишнината от излизането на Teenage Dream и разкрива, че това е бил най-объркващият, омаловажителен и унизителен ангажимент в живота му.

Четете още: Гаджето на Наум Шопов – младши заголи бременно коремче