Автор
Ева Геoргиева

Китайски хороскоп за 2023-та: Зодия Петел

Според китайския хосроскоп 2023-та е годината на водния заек - тя започва на 22-ри януари.

Това видео е за хората от зодия Петел. Вие сте родени през 2005, 1993, 1981, 1969 и 1957г.

Петли, тази година за вас ще бъде година на върхове и спадове. Някои аспекти от живота ви ще претърпят положителни промени, докато други ще се влошат. Трябва да бъдете готови за всичко, което съдбата ще хвърли към вас.

Много неща ще ви се случат в този период и то по едно и също време. Това може да ви пренатовари. Годината е подходяща да заздравите връзките си с хората около вас. За вас е трудно да запазите сериозни отношения, тъй като се чувствате добре сами. Време е това да се промени.

Според хороскопа ви ще претърпите негативни промени във финансово отношение. Опрете се на семейството и приятелите си. Време е да се превърнете в най-добрата версия на себе си.

За тези от вас, които имат сключен брак или живеят с партньорите си, е време да се научите да прекарвате повече време с половинката. Ако се задържате прекалено много в офиса това може да доведе до конфликти. Опитайте да балансирате между кариерата и хората, които обичате. Не избягвайте трудните разговори - те са неприятни, но ако не ги проведете ще си създадете ужасни проблеми.

За петлите, които нямат връзка - това може да е годината, в която да срещнете сродната си душа. Това, обаче, ще стане само ако отворите сърцдето си и приемете любовта, която заслужавате. Излезте от зоната си на комфорт и си позволете да се запознаете с нови хора. Само тогава ще намерите правилния партньор. Съветът към вас е да експериментирате с нови неща тази година, особено когато се отнася до връзката ви. Отделете си време да излизате на романтични срещи с партньора си.

Ако обмисляте смяна на работата, 2023-та не е подходяща. Съветът към вас е да почакате до следващата година. През следващите 12 месеца работете усилено и опитайте да направите всичко за сегашната си кариера. Ако усвоите нови умения това ще ви помогне да се почувствате по-добре и ще накара колегите ви да ви ценят повече.

От всички китайски зодиакални знаци, вие сте най-мотивирани и най-фокусирани в работата си. Не позволявайте офиса да се превърне в място на негативна енергия, особено при положение, че прекарвате голяма част от времето си там.

Като цяло - трудна, но продуктивна година за петлите. Не се отказвайте и гонете целите си. Концетрирайте се върху връзката си, ако искате да я запазите завинаги.