Автор
Woman.bg

Клинт Истууд събра осемте си деца на едно място

Любимецът на поколения киномани – живата легенда Клинт Истууд, успя да направи невъзможното и събра всичките си осем деца на едно място.

Повод да приобщи многочисленото си семейство бе премиерата на новия му филм „Трафикантът“ в Лос Анджелис в понеделник вечер.


88-годишният актьор се появи с целия си достолепен блясък на червения килим в компанията на всичките си наследници, за да се увековечи в един великолепен кадър с цялата си челяд - композитора и актьор Кайл (50 г.), актьора Скот Истууд (32 г.), Кимбър Лин (54 г.) и Катрин (30 г.) от връзката му с актрисата Роксан Тунис (майка също на Кайл, Скот и Алисън), Франческа (25 г.) - плод на отношенията му с още една екранна звезда – Франсис Фишър и Морган (21 г.) от брака му с журналистката Дина Руиз.

Изненада за всички бе присъствието и на най-голямото от децата му – 68-годишната Лори, която Истууд дава за осиновяване, още преди да се прочуе. Едва наскоро тя бе официално призната като негова законна дъщеря.

Клинт Истууд и Лори Истууд

Осемте деца на Клинт Истууд са от шест различни жени, като само две от тях са имали честта да бъдат негови съпруги.

Най-известният от наследниците - моделът и актьор Скот Истууд, е едно от двете деца, които актьорът има от стюардесата Жаклин Рийвс. С тях тя го дарява по време на тайната им афера, продължила няколко години. Двамата имат връзка в периода, в който Клинт е обвързан със Сондра Лок.

Истууд признава за съществуването на двете деца, които той припознава официално доста по-късно, чак през 2002 г.

Друго от децата на Клинт Истууд дори участва във въпросната кинолента и това е 46-годишната му дъщеря Алисън, която също е актриса.


Клинт Истууд и Алисън Истууд

Холивудската легенда се радваше и на присъствието на 24-годишната си внучка Грейлън, която освен като актриса, се изявява и като сценарист.

Останалите дами, които неотлъчно следваха актьроа, бяха първата му съпруга Маги Джонсън и дългогодишната му половинка Кристина Сандера.

Клинт Истууд и Кристина Сандера

Както сами може да заключите – голям мъж, голям актьор, голяма фамилия!

Четете още: Мерил Стрийп става баба