Когато любовникът е с 23 г. по-млад и се влюби до полуда

Любовта винаги има невероятната способност да ни изненадва. Да идва там, откъдето никак не я очакваме, да дойде в момент, в който е напълно неуместна и да я изпитаме към човек, който е неподходящ. Е и днешната история е за жена, която от почти десетилетие дава ласките си на мъж, който е чувствително по-млад от нея и сега той е поставил тежко условие пред нея. Защото някъде там, между чаршафите, е дошла и любовта.

„Аз съм 58-годишна, разведена жена с трима сина, а от 9 години спя с момче, което е цели 23 години по-младо от мен. Правим страхотен секс и мислех, че всичко е наред, но наскоро той ми призна нещо, което ме шокира.

След поредния прекрасен полов акт той ми каза, че иска да се съберем и да заживеем заедно, или в противен случай да спрем да се виждаме.

Истината е, че синовете ми са почти на годините на това момче. Той е само на 35 и никога не е бил женен. Една вечер се запознахме съвсем случайно в един бар и открихме, че живеем близо един до друг. Не след дълго започнахме да спим заедно и така до днес. И както вече казах – сексът е умопомрачителен!



Още от самото начало знаехме, че сме на различни етапи от живота. Аз вече имам 3 прекрасни внучета и очаквам четвърто, докато той няма нито деца, нито жена.

Но въпреки огромната възрастова разлика, връзката ни проработи. Понякога гледаме филми или се разхождаме, хванати за ръка. Много се смеем, когато сме заедно. Виждаме се 3-4 пъти в седмицата и това винаги ме е устройвало перфектно, мислех че и за него е така. Сега обаче той ми призна, че ме обича и иска да бъде с мен завинаги. Сподели ми, че планира да се оженим и да бъдем официална двойка.

В интерес на истината и аз го обичам, но просто не мога да превъзмогна тази 23-годишна разлика помежду ни. Също така знам, че синовете ми няма да приемат този съюз. Щастлива съм с това, което имаме в момента, но той ми съобщи, че иска повече от връзката ни или ще се наложи да я преркатим. Не знам нито какво да му отговоря, нито защо стана така.“, Наташа.



Отговорът на специалиста:

За мен е съвсем ясно. Той просто те обича и иска да бъде с теб. А колкото до разликата във възрастта – вече почти 10 години доказвате, че тя не ви пречи. Всичко изглежда добре, какво те притеснява? Какво ще кажата синовете ти? Те знаят, че имаш право на лично пространство и че сама взимаш решението с кого да бъдеш.

Може би се притесняваш, че на твоя човек ще му омръзне да бъде с теб или че ще поиска да има деца. Е, в живота никога не можеш да имаш гаранция за тези неща.

Съветвам те да разговаряш със синовете си и да ги попиташ какво мислят за ситуацията. Нека те знаят какво те прави щастлива и мисли за себе си, а не за тях. Живей собствения си живот.

Четете още: Как да го подлудиш с целувките си: 10 изпитани техники за разтърсващо целуване