Автор
Теодор Муховски

Кои са ерогенните зони на мъжа според зодията му

Казват, че пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха му. Това обаче не означава, че само отличните готвачи имат шанс да срещнат някой интересен човек. Нашият секс хороскоп ще ви каже какво вълнува силният пол и как да го накарате да полудее по вас.

Запознайте се с ерогенните зони на всяка зодия и вижте какво харесват мъжете:

Овен

Той има буен характер и е смел, обича вълнуващ и страстен секс. Най-чувствителните му ерогенни зони са главата и ушите. Вашият партньор Овен ще ви е благодарен, ако започнете да целувате ушите му. Това веднага ще го възбуди. Както и масажът на гърба.
Интимният хороскоп за Овните показва, че обичат дълбоки и страстни целувки. Те са истински майстори в тях. Случва се по време на размяната на целувки Овенът да се развълнува толкова много, че повече да няма нужда от любовна игра.

Телец

Телецът може да се наслади на удоволствията на масата и леглото. Той е много чувствен знак. Не обича да бърза, затова се нуждае от търпелив партньор. Но след като се възбуди, цялото му тяло се превръща в еротична карта. Ето защо Телците обичат масажите с ароматни масла, които допълнително разпалват сетивата им. Оценяват елегантните парфюми. Но най-вече ценят ласките по шията, харесват им страстните целувки по устата с език. Също така си струва да знаете, че Телците са много свободни в секса, отворени, не се срамуват и обичат да показват тялото си.

Близнаци

Те харесват новостта и вълнението да опитат нещо, което не са правили досега. Скуката и повторението са най-смъртоносни за Близнаците. Рутината ги дразни и ако тя започне да преобладава, могат да ви изневерят. Любовната игра и съблазняването понякога могат да бъдат по-интересни и вълнуващи за Близнаците, отколкото правенето на секс. Партньорският хороскоп на Близнаците гласи, че те най-много харесват галенето на ръцете и гърдите. Обичат и масажите по гърба и подмишниците. Не са им чужди и пикантни разговори по време на секс.



Рак

Мъжът Рак голямо значение на нежността и близостта с партньора си. Раците са много гушливи. Обичат прегръдките и нежното поглаждане по кожата им доставя истинско удоволствие. За тях чувството за близост е важно. Еротичните приключения или страничните скокове не са присъщи за тях. Те предпочитат ароматна вана с партньор на свещи и взаимен масаж на тялото.
Ерогенните зони на Рака са зърната им. Мъжете обичат партньорката им нежно да ги гали с език. Дълбоките, страстни целувки и галенето на ушните миди също карат Раците да треперят и ги довеждат до екстаз. Ракът предпочита конвенционалния секс, пред акробатиката в леглото.

Лъв

Лъвът обича да прави секс и то много. Хороскопът за Лъв подсказва, че той се разтапя от удоволствие, когато партньорът му го гали и масажира. Тази огнена зодия се нуждае от много внимание както по време на любовната игра, така и по време на секс. Неговите ерогенни зони са разположени от двете страни на гърба, около гръбначния стълб. Прокарайте езика си по него и ще видите как Лъвът се извива от удоволствие.
Долната устна също е негово чувствително място. Смученето му, хващането му със зъби и лекото му дръпване ще накара Лъвът да иска още секс. Голямото предимство на хората от тази зодия е, че са щедри любовници. Те обичат да вземат, но са и нетърпеливи да доставят удоволствие.

Дева

Много е трудно да съблазните мъжката Дева, защото той може да устои и на най-изтънчените ласки. Корав играч е мъжът под знака на Девата. Той е маниак на реда и чистотата, така че външният вид на мястото, където искате да го съблазните, е много важен. Не можете да разчитате на някакви изблици на страст от негова страна.
Що се отнася до ерогенните зони, Девите обичат да галят коленете и лактите. Те също имат много чувствителен корем около пъпа и обичат да бъдат галени и целувани там. Струва си да знаете, че освен чистотата, за Девата е важно и настроението. Правилната музика, еротични истории и филми ще го накарат да иска да ги прави и в леглото.



Везни

Лукс и елегантност са ключовите думи за успешно съблазняване на мъжете от тази зодия. Сатенените чаршафи, скъпият парфюм, вечерята в ексклузивен ресторант и шампанското са най-добрият и кратък път към успеха.
Везните са визуални създания, така че е подходящо да се облечете във вълнуващо дантелено бельо и направете въображаем стриптийз, за да поставите мъжа в състояние на екстаз. Хората под този знак предпочитат да бъдат съблазнявани, отколкото сами да играят ролята на ловци. Най-чувствителни към ласки са задните части и кръста. Масажът и поглаждането на тези части от тялото стимулират Везните. Мжът Везни обича да го целуват по корема. Мрази агресията и агресивното поведение, грубият секс определено не е за нея.

Скорпион

Този зодиакален знак се характеризира с недоверчивост и потайност, поради което не е склонен да разкрива сексуалните си предпочитания. Харесва му, когато партньорката му го открие сама по време на полов акт и когато тя има богато въображение в това отношение. Скорпионът цени изобретателността на другия и обича да бъде съблазняван. Ерогенните зони на Скорпиона са задните части и областта на чатала. Тази зодия високо цени активността на партньора си във френската любов. Скорпионите се вълнуват от всичко необичайно, отклоняващо се от класическата норма.

Стрелец

Имат страхотен темперамент, затова често и охотно правят секс и обичат ласките. В същото време Стрелецът е доста мързелив, така че предпочита да взема, а не да дава.
Той охотно избира партньори с екзотична красота. Деликатните ласки на бедрата и задните части ще бъдат чудесно въведение към страстния секс. Това, което отличава Стрелеца от другите зодии е, че харесва ласки, които не водят непременно до секс. Любовният хороскоп показва, че ако Стрелецът е в добро настроение, той става отворен за експерименти и новости.



Козирог

Той може да бъде толкова готин, че сексът да изглежда без значение за него. Това е неправилно заключение. Тази зодия обича ласките и секса, но има нужда от подходящо настроение. Той трябва да е отпуснат. Коленете са най-чувствителни при Козирога, така че добро въведение е масажът и галенето по тези части на тялото. Ако искате да запалите Козирога, ще се окаже, че той е страстен, желаещ и много упорит любовник, който цели преди всичко да задоволи партньора си.

Водолей

Той е интелектуалец, който се счита за не особено страстен любовник. Въпреки това, ако държи на партньора си, той може да бъде много изобретателен и чувствен. Всичко необичайно и оригинално го вълнува. Предпочита разнообразието и еротичните джунджурии в леглото. Той обича да експериментира. Майстор е на моменталния секс на необичайни места, които привличат въображението му много повече от традиционното легло.
Водолеят се вълнува най-много от масажа и галенето на прасците му, ближенето и лапането на глезените. Бузите и лицето също са чувствителни на допир. Поглаждането им с пръсти със сигурност ще бъде добро въведение в това да се отдадете на любовното удоволствие с него.

Риби

Те мечтаят за романтичен и нежен любовник. Приключение на необичайно място или скок встрани обикновено остават в сферата на безопасните, макар и вълнуващи желания. Рибите трябва да се чувстват много комфортно, когато правят секс. Затова най-важни за тях са обширната любовна игра и въображение, както и инициативността на партньора. Краката са особено чувствителни и масажът по тях може да направи чудеса.

Четете още: Тези 3 знака ще имат най-добрата есен. Ще ги сполети неочаквано щастие