Автор
Десислава Недева

Кои са зодиите, които обичат сексът да е по-така?

Порното е чудесна алтернатива, когато си сам, а сексуалният нагон се е събудил в теб или искаш да разнообразиш преживяванията в спалнята с дългогодишния си партньор. Всъщност, гледането на подобен жанр не е задължително да бъде самотно преживяване и може да се използва като стимулатор в спалнята на двама души. Той успешно развихря въображението, създава подходящо настроение за интимност и предлага нови идеи за експериментиране. По този начин връзката между двама души се засилва и ние откриваме неподозирани възможности, много по-забавни и секси от тези, с които сме за срещали досега.

По-консервативните зодии като Дева и Козирог едва ли ще се съгласят с моята теза, но има три знака от зодиака, които много добре разбират какво точно имам предвид. Вижте кои са те и защо:

Овен

Овните са изключително директни в проявата на сексуалните си желания. Те са страстни, забавни и не се колебаят да изпробват иновативни подходи в спалнята. Овенът се управлява от планетата на движението Марс и повече от всеки друг знак има нужда от разноообразие и нагорещяване на страстите, когато прави любов. Ако усетят, че гледането на порно с любимия внася свежа нотка в сексуалните им изживявания, те няма да се свенят да го използват като катализатор на нови идеи и вдъхновения. Овните обичат да задоволяват качествено своите партньори и искат да разберат какво точно ги възбужда най-много, за да наблегнат на него. Те схващат бързо, така че няма да се наложи да изгледате целия порно клип, преди той да е схванал коя е сексуалната ви фантазия.



Близнаци

Близнаците са изключително любознателен знак. Тъй като планетата, която управлява тази зодия, е Меркурий, отговаряща за ума и комуникацията, те нямат проблем с вербализирането на своите сексуални фантазии, имат напредничаво мислене и са широко скроени, понякога дори прекалено авангардни в идеите си. Близнаците дори обичат да говорят за секс, преди да се отдадат на каквито и да е любовни ласки. Те ще разпитат своя партньор какво обича и какво не в леглото, дори ще изгледат любимото им порно заедно, за да са по-запознати с фетишите им. Самият процес на търсене на подобна информация ги възбужда и действа изключително освежаващо на връзката им. Въпреки че Близнаците не се славят като изкусни любовници като Скорпионите например, те са толкова отворени за нови преживявания между чаршафите, че с тях ще усетите едни от най-интересните си сексуални наслади.



Стрелец

Стрелец се управлява от планетата Юпитер, която се свързва с експанзията и разширението. Ето защо представителите на тази зодия търсят постоянно нови хоризонти за покоряване. Те са прочути като хора на приключението и с охота изпробват нови похвати във всяка една сфера на живота, но най-често ги прилагат в секса. Поради тази причина биха използвали порното като способ да убедят партньора си да бъде по-склонен към експериментиране в леглото. Независимо дали става въпрос за нов сценарий при любовната игра или нестандартна секс поза, Стрелецът е готов да опита всичко, само и само да задоволи любопитството си. По този начин той си набавя нужното разнообразие и не му се налага да се оглежда там, където не му е работата, а именно по чуждите жени.

Четете още: Ето къде се крие G-точката на всяка една зодия