Автор
Ива Петрова

Кои зодиакални знаци ще забогатеят през февруари

Съвети и трикове за всеки знак от зодиака, подготвени от астролога и експерт по астропсихология Лилия Бордовских.

Овен

Овните през февруари могат да очакват две ситуации по време на работните процеси. Например, може да ви помолят за услуга, но вашият отговор може да има последствия и да повлияе негативно на развитието на вашата кариерата ви.

Бъдете нащрек – възможни са клопки. Този месец ще трябва да анализирате събитията и да пресмятате всяка ситуация предварително. Овните не бива да се заемат с няколко задачи наведнъж – по-добре е да правите всичко на етапи. Така ще можете да правите всичко и дори да имате достатъчно време за почивка.

Телец

През февруари финансовите дела на Телеца ще вървят нагоре. Напълно възможно е да успеете да спестите известна сума пари и да закупите това, което отдавна планирате да купите.

Но не бива да се заблуждавате твърде много, защото за това ще трябва да работите усилено, да забравите за почивка за известно време и дори понякога да останете до късно на работа.

Близнаци

Вероятно през февруари Близнаците ще успеят да овладеят нова професия, която в бъдеще може да донесе високи доходи. Възможно е да започнете свой собствен бизнес. Ако положите всички усилия, както и ако покажете постоянство и усърдие, тогава ще постигнете желания резултат и финансово благополучие.

Възможно е с настъпването на пролетта Близнаците да станат независими в материалните въпроси. Но имайте предвид, че за това трябва да работите усилено – това ще бъде причината за вашия просперитет.

Рак

Раците навлизат точно в този период, когато трябва да действат решително. Те могат или да сменят работата си, или да отворят собствен бизнес. През февруари ще имате успех във финансови дела. Ако сте решени и започнете активно да действате през този месец, тогава до пролетта ще натрупате самата сума, необходима за планираните покупки.

Но имайте предвид: ако финансово достигнете видими висоти, тогава не трябва да се гордеете твърде много с това в общуването с близките си. Може би те ще са тези, които ще ви помогнат да се издигнете до върха на успеха.

Лъв

През февруари Лъвовете трябва да се освободят от амбициите – те може да са излишни на този етап от живота ви. Трябва да се занимавате повече с онези задачи и въпроси, с които сте се заели отдавна.

Можете да планирате кариерното си развитие. Сега трябва да покажете на шефовете си, че сте отговорен и целенасочен служител. Проявете усърдие и постоянство, но се опитайте да не забравяте за почивката и психическото си благополучие.

Дева

Тези Деви, които ясно са очертали за себе си пътя на развитие и усъвършенстване, лесно ще се справят с трудностите, които възникват по пътя им. Но ако сте от онези Деви, които предпочитат почивката, а не активната работа, тогава е моментът, в който трябва да забравите за мързела и да предприемете сериозни стъпки за увеличаване на просперитета.

Девите трябва да избягват ненужните разходи и да купуват само най-необходимото – така ще успеят да натрупат необходимата сума. Може би скоро ще имате обещаващ проект или ще направите печеливша инвестиция.



Везни

През февруари Везните трябва да избягват мързела. Ако не се включите навреме в работния процес, можете да загубите благоприятен курс, както и да предизвикате недоволство от властите. Миналите неуспехи трябва да бъдат изоставени и трябва да поемете нови задачи и проекти.

В работата не се отдавайте на мечти и не градете илюзии. Ще трябва да проявите разбиране и снизходителност към колегите, така че те от своя страна да започнат да работят и да възприемат информацията със зададеното от вас темпо.

Скорпион

Този месец Скорпионите трябва да следват определен график и да планират разходите си предварително. Така не само ще подобрите финансовото си състояние, но и ще подобрите емоционалното си състояние.

Възможно е да ви бъде предложено да работите по няколко проекта наведнъж, които ще ви интересуват и отговарят на вашите финансови изисквания. Работата на непълен работен ден ще е добра идея за вас. Опитайте се да поддържате баланс между работата, здравето и семейния живот.

Стрелец

Стрелците през февруари трябва да бъдат по-решителни и търпеливи. Тези качества ще им помогнат да отворят собствен бизнес и да постигнат финансова независимост. Напълно възможно е шефовете да ви похвалят, защото обръщате достатъчно внимание на работата.

Има възможност да отдъхнете. Шефовете ще бъдат снизходителни, когато имате нужда от почивка. През февруари избягвайте да влизате в авантюристични ситуации.

Козирог

Козирозите ще имат късмет под формата на финансова независимост. Те могат изгодно да инвестират пари и да отворят бизнес. Ако обаче до днес не сте стабилизирали финансовото си състояние, тогава е възможно да изпитате финансови затруднения.

В началото на месеца можете да похарчите много, без да мислите за бъдещето. Не губете вяра – скоро може да ви бъдат предложени печеливши проекти.

Водолей

Водолеят през февруари трябва да наблюдава повече здравето си и да спи достатъчно, за да увеличи ефективността и производителността. Може да забележите, че сте станали мързеливи и уморени. Но тези фактори няма да повлияят значително на изпълнението на вашите задължения и задачи.

Вие и вашите колеги ще развиете топли отношения, ще се чувствате комфортно в тяхната компания. Също така е вероятно вие да поемете инициативата в работата на екипа.

Риба

Ако сте оптимисти през февруари, то не забравяйте да свършите всички важни неща до края на месеца. Бъдете малко по-търпеливи, защото работата ви може да не бъде оценена веднага. Не очаквайте незабавна похвала. Такава ще дойде, когато има резултати.

Пазете се от завистливи колеги, които могат да ви объркат. Веднага щом почувствате негативно отношение към себе си, ограничете общуването с такива хора. На този етап е препоръчително да защитите професионалната си репутация. Тъй като шефовете ви ценят като ценен служител, сега е важно да не се замесвате в интриги и да не смесвате личния живот с работни моменти.

Четете още: Китайски хороскоп за 2023: Зодия Заек